CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop od Marty na říjen 2022

Horoskop od Marty na říjen 2022

V říjnu se Vám může zdát život jako na houpačce, ale brzy objevíte skrytý smysl. A řada náhod začne vytvářet Vaši novou budoucnost.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Ve Vašem vztahu dojde k překvapivému obratu. Váš partner se chopí iniciativy a začne Vás rozmazlovat a zároveň očekávat, že ho budete více respektovat. Spokojení budete nakonec oba. Nezadaní čekejte důležitý telefon nebo dopis, který bude hrát klíčovou roli ve vašich vztazích. Pokud něco chcete dostat, musíte také dávat. Je však důležité, aby ve Vašem počínání byly i jiné pohnutky než jen "něco za něco". V říjnu pro Vás bude velmi důležitá spolupráce a opora, ze které budete čerpat ještě v dalším období. Vaše zdraví se zlepší, a to hlavně kvůli své duchovní síle, kterou máte na rozdávání. Dokážete si své zdraví vylepšit silou vlastní vůle.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Máte pocit, že s Vaším vztahem není něco v pořádku, ale bojíte se o tom otevřeně promluvit. Tím, jak se užíráte uvnitř, přitahujete negativitu do svého života a propadáte se do depresí. Opravdu se může stát, že k Vám partner není upřímný, ale o to více je potřeba si udělat jasno a neodkládat otevřený rozhovor. Přestože se snažíte vše zvládnout, zapomínáte na to, že nemůžete být všude. Tak se stává, že opravdu výnosné příležitosti Vám utečou pod rukama. Zamyslete se nad tím, zda si toho na sebe neberete příliš. Nacházíte se ve stavu, kdy si můžete nejlépe pomoci sami. Stačí jen chtít a naslouchat své intuici.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Nebuďte ve svých vztazích lehkovážní. Vyhnete se tak zbytečným problémům, které by Vás v budoucnu potkaly. Nezadaní mají velkou šanci potkat někoho nového. Ve stávajících vztazích dojde k větším změnám, které je třeba přijmout a nechat je plynout. V tomto období se Vám ve financích bude velmi dobře dařit, pokud vykonáváte povolání související s obchodem nebo cestováním. Vše bude záviset na náladě lidí kolem Vás. Zapojte tvůrčí myšlení a objeví se příležitost, která Vás bude živit dlouhodoběji. U svého zdraví se zamyslete nad tím, co jíte, pijete a jak se pohybujete. Je potřeba tyto věci velmi důrazně přehodnotit a uvidíte, že se budete cítit lépe.


RAK (22.6. - 23.7.)

V lásce to opravdu nebudete mít jednoduché. Situace se může vyhrotit a vyústit v konečný rozpad vztahu. Je možné, že do Vašeho života zasahuje třetí osoba a nahrává rozpadu Vašeho milostného života. Vyhněte se žárlivosti, protože pravá láska tuto emoci nemá. Raději se snažte navázat na období, kdy jste se cítili skvěle. Říjen pro Vás může přinést nové zaměstnání, či nové úkoly, které budou znamenat učit se věci, které jste doposud zanedbávali. Z tohoto důvodu se Vaše příjmy mohou pozdržet, protože budete muset více plánovat a méně se věnovat vlastní činnosti. Co se týče zdraví, je toho na Vás moc a v důsledku toho můžete prodělat nemoc, která má přímou souvislost s Vaší psychikou. Snažte se myslet pozitivněji.


LEV (24.7. - 23.8.)

Do Vašeho vztahu vstupují škodlivé překážky, jako je žárlivost, nejistota a nerozhodnost v situaci, která je pro Vás klíčová. Zamyslete se nad tím, jak je možné tuto negativitu odstranit. Nejlépe bude, když budete svému partnerovi více oporou a totéž očekávejte také od něj. Ty samé problémy můžete zaznamenat i v nových vztazích. Ve financích se Vám bude dařit, když zvýšíte svou aktivitu. Vyřešit se mohou i dlouhodobější problémy, je na to příznivá doba. Ve zdrav pozor na možné problémy s bolestí v krku, kterou může doprovázet i pálení v očích. Vyhýbejte se zakouřenému prostředí.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Vyvážený vztah je pro Vás podmínkou šťastného života. Právě v tomto období by se Vám to mohlo splnit. Je možné napravit chyby z minulosti. Pokud se to nepodaří ve stávajícím vztahu, máte velkou šanci potkat někoho nového, kdo Vám život naplní láskou a péčí, kterou jste doposud jen rozdávali. Pracovně Vás čeká úspěšné období. Prolomí se i dlouhodobé problémy, které Vám dělaly starosti. Budete mít šťastnou ruku při investování. Pokud dostanete v tomto období nápad, jak naložit s úsporami, snažte se jej zrealizovat. Ve zdraví můžete mít problémy s ušima způsobené především pobytem ve větrném prostředí.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Váš vztah je naplněn nedůvěrou v určité oblasti, která má pro Vás velký význam. To lze překonat jen budováním vlastní sebedůvěry a víry v to, že se vše obrátí k lepšímu. Nespěchejte s radikálním řešením a raději nechte působit čas. Zvláště v nových vztazích byste mohli pokazit vše dřív, než to začalo. Pokud máte práci, nečekejte v ní příliš přátelské ovzduší. Pokud práci hledáte, jistá osoba se bude snažit Vám to překazit. Nakonec můžete mít úspěch, ale bude založen na omylech někoho jiného. Pozor na problémy s hormonální nerovnováhou. Ta trápí čas od času každého, ale nesmíte ji podceňovat.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Nebojte se tolik budoucnosti a užívejte si, co můžete. Máte šanci prožít s partnerem klidné a vyrovnané období. Pro nezadané je zde možnost potkat člověka, se kterým prožijete vášnivý románek, který může skončit i svatbou. Bude to zkrátka období, které přeje lásce a Vy jej nepromarněte zbytečným strachem. Bude se Vám dařit i v oblasti financí. Úspěch budete mít zejména v oblastech spojených s písemným projevem. Pokud jste měli již dlouho chuť něco napsat, udělejte to právě teď. Možné jsou i nečekané příjmy. Zdravotní problémy mít buď nebudete, nebo je překonáte lépe než v jiném období. Je to zkrátka Váš příznivý čas.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Je potřeba si uvědomit, že můžete někoho milovat, i když má na některé věci rozdílné názory. Neklaďte si pořád umělé překážky soužití a raději si užívejte každého dne. Naučit se respektu ke druhým není tak složité. Jen mějte na paměti, že totéž musíte vyžadovat i Vy od svého protějšku. Buďte obzvláště opatrní při rozhodování, jak naložit s penězi. Špatné rozhodnutí by mohlo mít fatální následky. Pokud se chystáte požádat o úvěr, bude Vám zamítnut nebo povolen s velkými překážkami. Raději to nechte na jindy. Zdraví - Vaše imunita je na vzestupu a Vy budete velmi odolní i při pobytu mezi nemocnými. Nic ale nepodceňte a žijte zdravě.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Partner k Vám bude více než štědrý a bude za to očekávat Vaši plnou podporu a obdiv. Dopřejte mu to, protože zisk náleží oběma stranám. A v tomto případě budete oba spokojení. Nejde jen o zisk materiální, ale především duchovní. Nezadaní očekávejte zprávu, která bude mít vliv na Vaše budoucí vztahy. Ve financích se nedržte zpátky a začněte realizovat své sny. Právě teď máte šanci dosáhnout úspěchů, o kterých zatím jen sníte. Je to také období dobré pro investice nebo nákup nemovitosti. Ve zdraví procházíte poměrně silným obdobím a dokážete se s nemocemi vypořádat. Dávejte si pozor na oči, může dojít k jejich podráždění.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Pokud Vám chyběla v životě vášeň, pak se ve Vás probudí v plné síle. Budete mít chuť flirtovat a líbit se. Nestyďte se za to a užívejte si. K oživení dojde i ve stávajících vztazích. Nezadaní mají velkou šanci potkat lásku na cestách. Proto neseďte doma a co nejvíce choďte mezi lidi. Jděte štěstí naproti. Čeká Vás příjemná změna v práci, která zrcadlí Vaše předchozí snažení. Příjmy nebudou nikterak velké, ale za to stabilní. Možná je i půjčka, kterou můžete poskytnout nebo dostat. Záleží na Vaší momentální situaci. Ve zdraví pozor na problémy se střevy a nadýmáním. Dobře si vybírejte, co sníte a vypijete.


RYBY (20.2. - 20.3.)

V lásce se Vám bude dobře dařit. I když máte s partnerem rozdílné názory, bude Vás to spíše spojovat, nežli rozdělovat a to bývá ve vztahu poměrně vzácné. Pokud jste nezadaní, čeká na Vás nová láska plná vášně a citů. Radost najdete také v dětech a spokojené rodině, což se příznivě odrazí i v ostatních oblastech života. Ve financích také očekávejte obrat k lepšímu. Peníze se Vám mohou objevit i ze zdrojů, které jste vůbec nebrali v úvahu. Pokud pracujete, budete mít velmi dobré vztahy s kolegy, což se odrazí i na Vaší chuti více se zapojit do firemního dění. Pokud se "po těle" necítíte dobře, býváte velmi nervózní. V tomto případě to může znamenat drobné úrazy, na které si dejte opravdu pozor.


Vaše Marta / Věštírna Jednička