CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop podle tarotu od Markéty od 27.10.2014 do 2.11.2014

Horoskop podle tarotu od Markéty od 27.10.2014 do 2.11.2014

BERAN (21.3. - 20.4.)

Vezměte si dovolenou. V práci bude volnější týden a Vy potřebujete alespoň na chvíli vypnout. Pouze Berani věnující se psychologii, ezoterice nebo osobnímu koučingu, by měli do práce rozhodně jít a volno nechat na jindy. V lásce se Vám moc dařit nebude. Milostné schůzky nechte na jindy. Ve zdraví pozor na útlak a stres, trpí tím žlučník a játra.

BÝK (21.4. - 21.5.)

V práci bude vše probíhat v duchu pohody a klidu. Věnujte se studiu nových věcí. Láska má zelenou. Býci, kteří se nechtějí rozmnožit o dalšího člena rodiny, nechť milostné schůzky plánují na jindy. Ve zdraví Vás čeká celkem pohodový týden, jen si upravte pitný režim a teple se oblékejte.

BLÍŽENCI (22.5 - 21.6.)

Týden jako stvořený pro nové začátky s velkými finančními úspěchy. Jděte do toho. V lásce nastává obrat k lepšímu. Užívejte si to. Ve zdraví pozor na horní cesty dýchací a otravu z jídla.

RAK (22.6. - 23.7.)

Práce Vám mnoho radosti nepřinese. Může dojít i ke ztrátě zaměstnání. V lásce si dejte pozor na podvody a citové ublížení. Raději se proti tomu obrňte. Zdraví Vám bude dobře sloužit. Pokud máte chuť, obnovte nějakou sportovní aktivitu.

LEV (24.7 - 23.8.)

Na pracovním nebo studijním poli dojde ke zdržení a pozastavení činnosti, je to ovšem krátkodobá odmlka. V lásce budete muset řešit spory, o kterých jste si mysleli, že už jsou zažehnány. Budete mít hodně energie, která se bude ve Vás kupit, takže pozor na úrazy způsobené zbrklostí.

PANNA (24.8. - 23.9.)

Čeká Vás opravdu velmi zdatný pracovní týden, je vhodná doba na prosazení svých nápadů nebo požadavků. V lásce s Vámi budou cloumat emoce, ale Vaše snaha bude odměněna. Ve zdraví půjde vše dobře, ale pozor na přílišnou ohnivost.

VÁHY (24.9 - 23.9.)

V práci se Vám dařit nebude, raději si vezměte volno, nebo se držte v ústranní. Partner nebude tak akční, jak by jste si představovali. Odpusťte mu to a dejte mu trošku času. Věnujte se sportu, který je Vám blízký, jste na tom fyzicky dobře.

ŠTÍR (24.10 - 22.11.)

Začněte naplno s novými projekty, inovujte a proměňujte své myšlenky v činy. Máte na to. V lásce můžete potkat někoho nového, bude to úžasná zkušenost. Omezte sladkosti a udělejte něco pro prevenci křečových žil.

STŘELEC (23.11 - 21.12.)

V práci se dlouhodobě nic neděje a začíná to být pěkná nuda. Dělejte s tím něco. Máte naději, že se smíříte s partnerem, pokud jste byli od sebe. Jinak pozor na smutky v lásce. Vlivem stresu a nervozity přichází období smutku, nepoddávejte se tomu. Je to přechodný stav.

KOZOROH (22.12 - 20.1.)

Máte silnou touhu po samostatnosti, budete na pracovním poli opravdu zářit. V lásce Vás čeká pokojné a cituplné období. Pozor na infekční choroby, raději se vyhýbejte velkému seskupení lidí, snadno by jste se nakazili.

VODNÁŘ (21.1 - 19.2.)

Máte skvělé myšlenky, jak se posunout v práci dopředu. Opřete je trošku více o odborné poznatky a praktické zkušenosti. V lásce se cítíte osamělí a nevěříte ve změnu. To je chyba, protože změna přijde vždy, když máte víru. Pozor na bolesti nohou a svalů na nohách.

RYBY (20.2 - 20.3.)

Pracovně se bude dařit především Rybám pracujícím v sociálních službách. Ostatní by měli udělat něco navíc pro své zákazníky, nebo spolupracovníky. Určitě se Vám to v budoucnu vrátí. V lásce příliš "tlačíte na pilu". Dejte partnerovi více prostoru. Ve zdraví si upravte jídelníček a teple se oblékejte.

Vaše Markéta / Věštírna Jednička