CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop podle vědmy Marty na říjen 2023

Horoskop podle vědmy Marty na říjen 2023

Měsíc říjen je vhodný pro utužování vztahů v rodině. Chladnější počasí přímo vybízí k rodinným sešlostem a podporuje sociální vazby i mimo rodinu. Nezapomínejte však na vyváženost. Stejně tak bude důležité trávit nějaký čas o samotě. Právě v tomto období pro Vás bude podstatné si ujasnit, co vlastně chcete a kam se budete pro další období směrovat. Jakmile si uděláte jasno ve svých přáních, nechte je ve své hlavě ještě chvíli dozrát. Rozhodně se hned nesvěřujte lidem ve svém okolí. Mohlo by to mít nepříznivý vliv na celkový výsledek.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Váš zvyk hodnotit vše podle rozumu a na základě předchozích zkušeností dostane vážné trhliny. Ve Vašem životě se objevily síly a situace, které nelze zvládnout rozumem. Budete se muset spoléhat na svou intuici a to Vám nebude úplně příjemné. Váš vztah udržujete na základě vstřícného chování a diplomacie. S tím ale v tomto nevystačíte. Budete muset otevřít staré rány a přestat se tvářit, že nikdy nebyly. Nezadaní by si měli nejprve ujasnit priority, než se vrhnou do nového vztahu.

Motivace pro BERANY: "Přestaňte si lhát a důvěřujte svému srdci."


BÝK (21.4. - 21.5.)

Myslíte si, že Býci nemohou létat? To je omyl. Vy máte právě teď všechny trumfy pro to, abyste se nemuseli držet při zemi. To, co Vás brzdí, je Váš vlastní strach, který Vám nedovoluje prožívat věci naplno a s vášní.. Uedené platí dvojnásobně v oblasti partnerských vztahů. Mohli byste mít partnera snů, ale místo toho přešlapujete na místě a snažíte se skrývat své potřeby a přání, neboť máte pocit, že by u partnera nenalezly pochopení. Přestaňte se schovávat za nesmyslné výmluvy a začněte žít podle svého přesvědčení. 

Motivace pro BÝKY: "Nedržte se při zemi, hodně Vám to škodí."


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Říjen bude ve jménu lásky, která jako světlo ozáří Vaši další cestu. Přestáli jste mnohé těžkosti a ještě budete muset některé věci dokončit sami v sobě. Pokud si vše vyjasníte, prožijete slunečné dny i za deštivého počasí. Velmi Vás překvapí intenzita sexuální energie, kterou disponujete. Určitě není dobré jí potlačovat, ale zacházejte s ní uvědoměle a opatrně, abyste později svých činů nelitovali. Pokud plánujete zvětšit počet členů Vaší rodiny, je toto období velmi vhodné pro početí. Nezadaní Blíženci se mohou těšit na nový vztah zatím postavený výhradně na přitažlivosti.

Motivace pro BLÍŽENCE: "Vášeň je základním předpokladem životního úspěchu."


RAK (22.6. - 23.7.)

Vyhledávejte chvíle, kdy budete moci být sami a nic Vás nebude rušit. Je pro Vás velmi důležité ujasnit si životní priority a uvědomit si, co je pro Vás skutečně důležité a co je pouhá životní výplň na zahnání nudy. Varujte se rychlých soudů a dopřejte si čas. Máte hluboce zakořeněnou touhu najít spřízněnou duši, mít se o koho opřít a stejnou péčí mu jeho lásku oplácet. To není vždy jednoduché, protože díky Vaší zvýšené citlivosti není příliš těžké Vás ranit. To se Vám v minulosti již mockrát stalo a přineslo zklamání. Nemějte strach, minulost změnit nemůžete, ale budoucnost ano.

Motivace pro RAKY: "Přemýšlejte více o tom, co skutečně chcete."


LEV (24.7. - 23.8.)

Jste zmítáni silnou touhou něco dokázat, vlastnit, zkrátka něco znamenat. To by nebylo nic špatného, jenže Vás to příliš pohlcuje a brání Vám to ve spokojeném životě. Nebuďte sami sobě věznitelem a občas si dopřejte tu výsadu užívat si svobody. V tomto období naleznete nejvíce radosti v dětech. Pokud je nemáte, budete kolem sebe potřebovat lidi, kterým můžete věnovat svou péči a lásku. Jste neuvěřitelně silní a milující, jen musíte mít prostor pro to, abyste byli správně pochopeni. Pokud jste sami, věřte, že to tak dlouho nezůstane. Stačí se jen dobře dívat a svou příležitost neminout.

Motivace pro LVY: "Vašim největším věznitelem jste Vy sami."


PANNA (24.8. - 23.9.)

Opravdové štěstí pocítíte v rodinném kruhu. Snažte se co nejvíce o kontakt se všemi lidmi, se kterými je Vám příjemně a kteří do Vašeho života vnášení harmonii. Nemějte strach, že budete na obtíž. Vaše energie je příjemná a vítaná. Váš partner určitě ocení upřímnost a otevřenost. Je lepší si vše říct na rovinu, než později stavět vztah na nedůvěře. Totéž vyžadujte i od partnera. Buďte upřímní a otevřeně hovořte o tom, co cítíte a co byste rádi do svého života přitáhli. Není vyloučena nová známost, která později vyústí ve svatbu.

Motivace pro PANNY: "Buďte upřímní a totéž vyžadujte i od ostatních."


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Máte pocit, že se z Vašeho života vytratila jiskra. Dny míjejí a nic z toho, co byste si příliš přáli, se neděje. Je to jen klid před důležitým rozhodnutím, které budete muset udělat. Půjdete cestou bezpečí, nebo zvolíte dobrodružství? Volba je na Vás. Jestli se něčeho velmi bojíte, je to samota. Proto jste vstřícní a smířliví i za situací, kdy byste měli od partnera vyžadovat více respektu. Především se snažte pochopit situaci, v níž se nacházíte a hledejte jiné východisko, nikoli sklopení hlavy. Poučte se z minulých chyb a všem účastníkům odpusťte. Potom budete moci jít dál hrdě a svobodně.

Motivace pro VÁHY: "Rozhodnutí je na Vás. Postarejte se o svůj spokojený život."


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Procházíte velkým duchovním rozvojem. Přestože se usilovně snažíte nalézt vnitřní mír, máte pocit, že se nacházíte spíše mezi „mlýnskými koly“. Uvědomte si, že to, co hledáte, už dávno máte. Nenechte se ovládat strachem a poslouchejte hlas svého nitra. Vložte do svého vztahu více citu. Budete překvapení reakcí partnera, který po Vašem vzoru udělá totéž. Probuďte v sobě svou jemnější stránku a nebojte se projevit. Není to slabost, právě naopak. Pomoci k tomu Vám může poslech hudby s romantickým podtextem. Pokud máte chuť, začněte hrát na nějaký nástroj, nebo si jednoduše zazpívejte.

Motivace pro ŠTÍRY: "Klid můžete nalézt jen sami v sobě."


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Neklid, který Vás provází už nějakou dobu, bude mít nečekané vyústění. Na začátku budete mít pocit, že se Vám život rozpadá pod rukama. Poté přijdete o část toho, na čem jste lpěli. Následně Váš život dostane nový směr a cíl. Jste připraveni na prožití velké lásky. Dokonce stojíte na jejím prahu. Nejprve se však musíte naučit milovat sami sebe. Potom teprve můžete lásku přenést na partnera. Zaměřte se na své dobré vlastnosti a za všechno se chvalte. Naučte se o sobě mluvit a smýšlet pozitivně. Tím pochopíte princip bezvýhradné lásky, která si neklade nesmyslné podmínky.

Motivace pro STŘELCE: "Chopte se svého čistého štítu a začněte znovu."


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Neusilujte o změnu za každou cenu. Spíše se poučte z minulých zkušeností. A pokud budete mít potřebu něco změnit, dělejte to opatrně a ne příliš otevřeně. Nemusíte spěchat a výsledek se dostaví stejně. Vy budete mít čas na to, abyste se s novou situací vyrovnali. Budete muset projít konfrontací s partnerem, která bude velmi otevřená a v mnohém i nepříjemná. To povede k úvahám, že budete chtít být citově nezávislí. To je v některých momentech určitě ku prospěchu. Pozor si dejte na citový chlad a přílišnou střízlivost. Ta lásce příliš nepomáhá a brání v prožívání radosti a štěstí.

Motivace pro KOZOROHY: Nemusíte spěchat. "Na vše máte tolik času, kolik potřebujete."


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Harmonii ve svém životě docílíte tak, že budete vyrovnaně pečovat o své materiální i duchovní potřeby. Věnujte dostatek času nejen práci, ale plánujte si také čas na zábavu a odpočinek. Tento plán důsledně dodržujte. V lásce nemáte rádi kompromisy a od partnera vyžadujete spolehlivost a upřímnost. To může bránit v nalezení nového vztahu. Zkuste zvážit, zda nemáte na partnera příliš velké nároky, které zkrátka není schopen naplnit. Nehledejte ideál a prostě si lásku užívejte plnými doušky. To samé platí i o stávajících vztazích.

Motivace pro VODNÁŘE: "Plánujte si i zábavu a dobře se u toho bavte."


RYBY (20.2. - 20.3.)

Některé oblasti Vašeho života vyžadují změny, při kterých budete muset obětovat část svých zvyklostí. To sice povede k mírné nestabilitě na začátku, ale rozhodně Vám to přinese v životě pozitivní změny, po kterých tak dlouho toužíte. Zbavte se předsudků v lásce. Přetrvávají u Vás představy, které jste si vybudovali již během dětství a dospívání, ale Vašim současným vztahům neprospívají. Začněte znovu a jinak. Nelpěte na minulosti a začněte konečně žít. Nový vztah v tomto období navázat můžete, ale na stabilní vztah s možností trvalého soužití si musíte ještě počkat.

Motivace pro RYBY: "Zbavte se zvyklostí, které Vám už neslouží."


Přeji Vám příjemný měsíc říjen a hlavně zdraví.

Vaše Marta / Věštírna Jednička