CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Kartářský horoskop na srpen 2023 od Marty

Kartářský horoskop na srpen 2023 od Marty

Srpen přeje vyřešení dlouhodobě těžkých situací, které budou mít překvapivý konec. Emoce mají tendenci nabývat na intenzitě a rozum bude mít mnoho práce s tím, aby vnesl řád a stabilitu do nadcházejících dnů. Není důležité, zda uděláte vše dobře, nebo kolik času budete věnovat řešení svých problémů. Důležité bude lehce plout životem a spíše přijímat vše tak, jak to "půjde". Nebojte se a vychutnávejte si každý den. Stojíte pod šťastnou hvězdou, která nedopustí Váš pád, pokud budete mít čisté myšlenky a otevřené srdce.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Něco musí odejít, aby se uvolnilo místo pro nové. Změny sebou mohou přinášet řadu stresujících faktorů. Ve Vašem životě právě v tomto období probíhají změny zásadnějšího charakteru. Nenechte se rozhodit a věřte, že se tak děje pro Vaše "nejvyšší dobro".

Láska: Netrpělivost a nedůtklivost pramení z dlouhodobého potlačování citů a neschopnosti je vyjádřit. To může způsobit rozkol ve stávajících vztazích, které mohou v jistém smyslu utrpět velmi vážnou trhlinu, která vztah dlouhodobě naruší a naplní nedůvěrou. I při snaze nalézt nového partnera byste měli být zvláště opatrní a raději nechat vážná rozhodnutí na později.

Finance: Jednoznačně příznivé období zažijete právě v oblasti financí. Pokud dlouhodobě uvažujete o tom, že požádáte o zvýšení platu, vyměníte zaměstnání nebo začnete studovat, udělejte to právě v tomto období. Úspěch Vás nemine.

Zdraví: V tomto období se spíše šetřete a buďte na sebe opatrní. Je možný i menší chirurgický zákrok. Vhodné jsou lázeňské pobyty nebo pohyb na čerstvém vzduchu.

Motivace pro BERANY: Nepotlačujte své city a dopřejte si tu výsadu být sami sebou.


BÝK (21.4. - 21.5.)

To, co se Vám v tomto období nedá upřít, je klid a autorita, která z Vás vyzařuje. Jste velmi energičtí a cílevědomí, což Vám pomůže překonat těžší období, které Vás čeká především v lásce. Není tu nic, co byste nedokázali překonat silou vůle.

Láska: Víte přesně, co byste chtěli a co byste měli udělat. Nesnažte se taktizovat a spíše vsaďte na upřímnost ve vztazích a jejich projasnění vůbec. Nebojte se, že můžete partnerovi ublížit, nebo dokonce vztah narušit. Bude to právě naopak. Máte opravdu dobré období a měli byste vzít svůj život do vlastních rukou.

Finance: I ve financích v podstatě víte, co udělat, jen to budete muset podpořit ještě větší aktivitou. Důvěřujte ve své schopnosti a nenechte se zviklat okolím. Máte dobře našlápnuto a dokážete každý nápad proměnit ve zlato.

Zdraví: Možné problémy Vás mohou potkat v souvislosti se zrakem nebo sluchem. Jinak se Vám bude dařit velmi dobře.

Motivace pro BÝKY: Neuhýbejte ze svého cíle. Jdete správně.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Nastává důležité období pro zhodnocení dosavadní práce a vytvoření plánů do budoucna. Prospěšné pro Vás bude zejména vyhodnotit vše, co se událo v posledním období a pochopit některé své reakce. V poslední dekádě srpna zaznamenáte velký posun ve svém rozvoji.

Láska: Velmi Vás překvapí partnerova štědrost, kterou Vás zahrne. Bude sice po Vás za to chtít jistý stupeň oddanosti, ale nebojte se. Vítězství bude rozhodně náležet i Vám. Ve druhé polovině měsíce budete mít rozhovor s jistou osobou, který vnese zvrat do Vašeho citového života. Máte před sebou příjemné období plné radosti.

Finance: Nastává dobré období pro vybudování pevné ekonomické základny. Budete překvapení, co všechno se Vám v srpnu podaří. Přestože je prázdninové období, dostanete nabídku, která Vám zajistí stabilitu pro další období.

Zdraví: Zdravotně se Vám povede lépe než v předcházejícím období. Nemusíte se bát pustit do jakékoli aktivity, na kterou máte chuť.

Motivace pro BLÍŽENCE: Štěstí přeje připraveným.


RAK (22.6. - 23.7.)

Čeká Vás v podstatě velmi šťastný měsíc, kdy se Vám bude dařit téměř ve všech oblastech života. Je to dáno jednoznačně přílivem energie, které budete mít opravdu dostatek. Je vhodný čas na splnění Vašich snů a přání.

Láska: Přílivu energie se Vám dostane i v lásce - a to zejména v sexuální oblasti. Proto je právě v tomto období důležité mít partnera, aby se potřeba sexuální aktivity neproměnila v destrukci vlastní osobnosti. Pokud partnera nemáte, začněte sportovat, abyste energii zužitkovali pozitivním směrem.

Finance: V oblasti financí se budete muset spolehnout hlavně na sebe a svou vlastní aktivitu. Naštěstí se Vám bude dařit i v oblasti práce. Může se stát, že budete dokonce povýšeni. Vše zvládnete a ještě Vám zbude dostatek sil na další aktivity.

Zdraví: Je vhodný čas na totální změnu životního stylu. Péče, kterou jste si doposud dopřávali, je nedostatečná. Přijměte změny a radujte se z dalšího přílivu energie.

Motivace pro RAKY: Zužitkujte co nejlépe energii, která Vám rozhodně nechybí.


LEV (24.7. - 23.8.)

Pro mnohé Lvy bude srpen měsícem, kdy budou nuceni k tomu, aby zhodnotili svůj dosavadní život a zamysleli se nad tím, jak by chtěli pokračovat dál. Je nutné se posunout a učinit rozhodnutí, přestože na první pohled budou nepříjemná.

Láska: Toto období je opravdu skvělé právě v oblasti vztahů. Nemůžete udělat chybu a za všech okolností budete neodolatelní. Nejlépe se budete cítit v kruhu rodiny a nejbližších přátel. Dopřávejte si jejich přítomnosti co nejvíce a určitě neprohloupíte. Je to také vhodné období na uzavírání sňatků a vyznání lásky vůbec.

Finance: Pokud jste neprožívali zrovna dobré ekonomické období, pak se radujte, protože právě teď máte před sebou velmi nadějný měsíc na získání finanční stability. Pokud práci nemáte, rychle rozešlete životopisy a od září můžete nastoupit.

Zdraví: Nebojte se tolik o svoje zdraví. Hodně chorob si můžete přivodit i zbytečným strachem a přehnanou péči, i když opatrnosti není nikdy dost.

Motivace pro LVY: Nebojte se rozhodnutí, které už nemůžete dále odkládat.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Trpělivost je pro Vás důležitá zejména v tomto období. Nesnažte se o násilné změny, přestože je to velmi lákavé. Změny k Vám přicházejí samy, ale je lépe nechat věcem volný průběh. Snažte se vyplnit volný čas nějakou uměleckou činností.

Láska: Napětí a stres vznikne zejména ve vztazích, které se nalézají v milostném trojúhelníku. Celá situace by mohla vyústit ve Váš neprospěch. I vztahy, které jsou stabilní, by mohla narušit třetí osoba. Vyhnout se bolesti nejde. Proto je lépe postavit se problémům čelem a hledat společnou řeč dřív, než bude pozdě.

Finance: Obdržíte dárek, který Vás potěší, i když to nebude přesně to, co jste si představovali. V práci dostanete na starosti další úkoly, nebo Vám budou zvednuty pravomoci. Bohužel se to příliš neodrazí po finanční stránce.

Zdraví: Pozor si dejte zejména na nevolnost způsobenou dietní chybou. Bude lépe, pokud se budete stravovat převážně doma a potraviny budete pečlivě vybírat.

Motivace pro PANNY: I špatné období má svůj konec.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Pod vlivem měsíce srpna by mohlo ve Vašem životě dojít k prudkým změnám, které budou mít vliv zejména na oblast vztahů. Tato situace však bude jen dočasná a brzy pochopíte skrytý význam všeho, co se Vám přihodí.

Láska: Nečekaně se dozvíte nepříjemné zprávy týkající se Vašeho partnera. V některých případech může dojít až k ukončení vztahu v důsledku podvodu, zrady nebo odmítnutí. Snažte se vyplnit svůj čas nějakou smysluplnou činností a příliš se neutápějte v sebelítosti. Krize je jen dočasná a Vy brzy pochopíte její skrytý význam.

Finance: Nedělejte rychlé soudy a závěry. Raději si vše v klidu promyslete. Své stanovisko si nechte alespoň nějaký čas pro sebe, než jej budete prezentovat. Jistý časový odstup Vám pomůže k získání dalších finančních prostředků.

Zdraví: Pokud sportujete, můžete si v tomto období přidat větší zátěž. Pokud nesportujete, začněte s něčím nenáročným a uvidíte, že Vás to chytne.

Motivace pro VÁHY: Změna je život a život je štěstí.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Nepodléhejte příliš sebeklamu. Je dobré mít své sny, ale měli byste se spíše držet pozitivních věcí, než neustále přemítat o tom, zda si od života zasloužíte víc, než dostáváte. Snažte se co nejvíce cestovat a přijdete na jiné myšlenky.

Láska: V lásce Vám bude dána příležitost obnovit stávající vztah. Jestli máte dlouhodobě pocit, že z Vašeho partnerství již vyprchala vášeň, máte reálnou šanci začít znovu s čistým štítem. Bude to ovšem vyžadovat trochu vzájemné tolerance. Pro nezadané je srpen vhodným obdobím pro navázání nového dlouhodobého vztahu.

Finance: Neutrácejte příliš mnoho peněz za věci. Později byste mohli litovat, že jste si měli pořídit raději něco jiného. Pokud budete chtít lepší práci, budete se muset přestěhovat, nebo dojíždět do vzdálenějšího místa.

Zdraví: Jezte více zeleniny a ovoce. V tomto období potřebujete hodně vlákniny, abyste pročistili střeva a nastartovali metabolismus.

Motivace pro ŠTÍRY: Nepodléhejte iluzi a podívejte se pravdě do očí.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Nenechávejte se příliš ovládat touhou po úspěchu a moci. Zejména ve druhé srpnové dekádě by se Vám to mohlo nevyplatit. Pokud budete mít pevnou vůli a dostatek vytrvalosti, úspěch se dostaví i bez toho, abyste museli používat manipulaci, nebo se nechali ovládat.

Láska: V lásce budete prožívat opravdu velmi krásné období plné něhy, tolerance a porozumění. I ve stávajících vztazích dojde k obnově nejen po stránce emocionální, ale také sexuální. Pokud jste uvažovali o svatbě či plození potomka, je srpen opravdu velmi vhodným měsícem pro tyto aktivity.

Finance: Na pracovním poli Vás čeká větší konflikt, který může přerůst v otevřenou válku. V žádném případě neustupujte a raději si vše vyříkejte hned. Pročistí se tím vzduch. Začněte se více zabývat svými účty, abyste se nedostali do prodlení se splatností.

Zdraví: V tomto období se více šetřete. Problémy můžete mít zejména v oblasti nohou, a to s otoky od kolen dolů. Buďte obezřetní, může to být projev srdeční choroby.

Motivace pro STŘELCE: Vyjadřujte se upřímně a dostanete to, co si přejete.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Svým okolím jste považováni za přátelské a obětavé lidi. Proto si Vás také spoustu lidí ve Vašem okolí váží. Tohoto uznání se Vám dostalo oprávněně a nyní budete čerpat výhody, které způsobila Vaše předešlá ochota pomáhat druhým.

Láska: Nebojte se s partnerem otevřeně promluvit o svých sexuálních potřebách. Jste velmi zdrženliví na povrchu, ale ve skutečnosti trpíte přehnanou stydlivostí. Pokud si navzájem promluvíte o tom, co je Vám příjemné, můžete svůj vztah jen vylepšit. Nezadaní Kozorohové potkají v těchto dnech velmi přitažlivou osobu.

Finance: Důvěřujte své intuici, která Vás povede vstříc vysněné profesi. Možná je právě čas na změnu oboru nebo stylu práce. Ve druhé dekádě srpna se rýsuje možnost na dobrou příležitost, která vylepší Váš rozpočet.

Zdraví: Buď se moc přejídáte, nebo konzumujete stravu, která Vašemu tělu nesedí. To způsobuje cukrovku nebo vyšší cholesterol.

Motivace pro KOZOROHY: Vezměte si vše, co Vám je nabízeno a Vy o to stojíte.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Srpen bude pro mnohé Vodnáře ve znamení volby. Budete volit mezi dvěma lidmi, situacemi nebo rozhodnutími. Nebude to úplně jednoduché, ale Váš postoj vyjádřit musíte. Je to zkouška, kterou musíte projít.

Láska: Nesmiřujte se s negativním působením hádek na Váš vztah. Důležitá je spíše konstruktivní debata než vzájemné obviňování a nevraživost. Otevřenost v tomto případě není vždy na místě, protože můžete partnera ranit a navíc se můžete mýlit. Důkladně si promyslete, co vlastně chcete a nebojujte za věci, na kterých Vám vlastně nezáleží.

Finance: V práci si lidé váží Vašich schopností a pracovního nasazení. Vy tuto chválu přijímáte a určitě Vám lichotí. Neumíte si však říci o náležité ohodnocení a cítíte se trapně, když máte požádat kolegy o laskavost. To brzdí příliv hojnosti ve finanční oblasti.

Zdraví: Možná nevyrovnanost může mít příčinu v nevyváženosti hormonálního systému. Zkuste více meditovat a usilovat o harmonii v životě.

Motivace pro VODNÁŘE: Volba, kterou učiníte, bude mít blahodárný vliv na příští období.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Možná, že máte pocit ztráty pevné půdy pod nohama. Opravdu procházíte složitějším obdobím, které sebou odnáší jistoty, na které jste byli zvyklí. Nestavte se na odpor změnám a přijměte je bez výhrad.

Láska: Ve vztazích usilujete o otevřenost. Dávejte však pozor, aby Vaše upřímnost byla v souladu s myšlenkami Vašeho srdce. Partner může mít pocit, že jste chladní a nemáte chuť se vázat. Uvědomte si, že vazbu na druhé lidi jste nikdy neztratili a neztratíte. To jen tlumíte city, aby Vás rozchody a samota příliš nebolely. Chlad srdce ale není řešení.

Finance: Velmi obtížně budete hledat východisko z pracovních stresů. Tím, jak porostou Vaše obavy, se může stát, že přehlédnete výhodnou příležitost. Zkuste si práci lépe zorganizovat a berte si co nejčastěji volno. Toto období brzy odezní.

Zdraví: Zdravotní stav bude stabilizovaný, ale nepodceňujte prevenci. Právě v tomto období budete mít sklon k rozčílení a nervozitě.

Motivace pro RYBY: Něco ztrácíte, abyste mohli jiné získat.


Přeji Vám ze srdce šťastný, krásný a příjemný měsíc srpen.

Vaše Marta / Věštírna Jednička