CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Měsíční horoskop Blíženců

Měsíční horoskop Blíženců

Znamení Blíženců vládne od 22.5. do 20.6.

Blíženci jsou velice společenská znamení. Mají rádi zábavu, veselost, cestování. Jejich charisma láká nás, jiná znamení, do jejich společnosti. Dokážou zabavit své přátelé, rozesmát je, a to s grácii jim vlastní. Milují estetično, krásu života, vše co připomíná ladnost a dokonalost. Vybírají si milé a soucitné partnery a požadují jejich věrnost, byť se jim samotným občas stává, že jejich hlavinku zamotá jiná osůbka. Někdy se nám může zdát, že jsou nestálí a přelétaví, ale je to jen z důvodů, že hledají nové podněty a směry, které jsou pro ně lákavé. Vždy se však vracejí ke starým přátelům a partnerům a velmi si váží spokojeného domova a hlídají ostražitě své zázemí. Pokud o nějaké přátelství přijdou, navenek se zdá, že se nic nestalo, avšak jejich citlivé srdíčko touto ztrátou trpí.

1. dekan 22.5. - 31.5.

Milí Blíženci, v těchto dnech přivítáte ve svém životě určité změny. Budou se týkat vašich partnerství a inovace ve vztahu vás posunou zase kousek dopředu. Dojde k naplnění vašich intimních tužeb a to vás posílí i v pracovní činnosti, protože budete chtít svého partnera za tyto vjemy odměnit. Nervozita a shon, které v práci nastanou, vám pomůže překonat společnost přátel a také probrání vašich starostí pomůže ulehčení vaší dušičce. Blíženci, kteří mají milenecký vztah, pocítí určitou samotu a cesta k lásce se na chvíli pozastaví, ale vaše chytrost a život vám opět najde skulinku, jak svou potřebu naplnit. Ukazuje se i vaše karmická zkouška a mráček, který vám přinese, se velmi brzy rozplyne, když s grácií sobě vlastní vše vyřešíte a znovu si budete užívat života a rodiny a lásek v nových začátcích. Blízké láskyplné osoby vám pomohou ve finanční situaci a utuží se vaše partnerské vztahy.

2. dekan 1.6.-11.6.

V tomto období je měsíc na vaší straně. Cesta shonu a rozhodování je u konce a do života vám vejde zlaté slunce a naděje. Je to období vhodné pro početí potomků, naplnění představ a užívání si slunečních dnů. Změny z minulé dekády vám upevnily přátelské vztahy a nyní je čas je dále rozvíjet a své přátelé pozvat do vaší společnosti a ukázat svůj domov a klid, který v něm panuje. Je to odměna za vytrvalost a sdílení svého života s jinými osůbkami. Toto sdílení přináší do životů určitou moudrost a pohledy přátel na různá životní úskalí, ze kterých můžete čerpat i vy na své další cestě životem.

Toto období je období svátků, oslav a radosti.

3. dekan 12.6.-21.6.

Práce, práce, práce - to je znamením posledního dekanu. Vaše chytrost, moudrost a snaha budou plně využívány pro životní potřeby. Toto období bude plně pracovní s možností nových příležitostí nebo dopracování starých restů tak, abyste na letní dny měli "čistý stůl". Energii nabitou v minulém dekanu nyní řádně zužitkujete při tvrdé práci. Občas vás napadne, že je toho na vás moc a že by jste nejraději od všeho utekli, ale nebojte se. Váš rozum i duše vám pomohou vše rozdělit a naplánovat. Nakonec své pracovní záležitosti zvládnete velmi dobře. Ve chvílích pochybností o správnosti vašeho rozhodování vám pomůže společnost, i když toho na vás bude mnoho. Proto si nezapomeňte některý den vyhradit pro setkání s přáteli. To bude také dnem, kdy si své starosti upřesníte, ujasníte a zjistíte, že přeci jen vše dokážete zvládnout bez újmy na zdraví. Ke konci vašeho letošního kralování budete cítit úbytek energie, a to z důvodu, že vaše vládnoucí hvězdy budou ustupovat. Využijte tyto poslední dny k odpočinku a relaxaci tak, jak to má být v souladu s hvězdami a vaší životní energii.

Milí Blíženečkové, jste okouzlující, zářící a plní energie a my ostatní znamení jsme často očarováni vaší osobností a nejednou se stáváte hlavními hrdiny našich tajemných představ. Jsme rádi ve vaší společnosti a svým šarmem nás také stále znovu a znovu okouzlujete.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička