CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Rada na 1.5.2015 od Jany Naděždy

Rada na 1.5.2015 od Jany Naděždy

Jak se nezlobit na ty, co nás uzurpují. Odpusťte jim. Není správné jejich chování a neměli by to dělat, ale přesto se pokuste jim odpustit a vyčistit tím tak svou duši od nízké energie zloby a křivdy. S odpuštěním zároveň začněte stavět mantinel tak, aby bylo uzurpátorovi jasné, že je to hranice. Nesmí se k nám chovat nezdvořile, poroučet či šikanovat. Možná se Vám slova zdají tvrdá, ale důležité je, abychom sami sobě přiznali pravdu a také si ji sami sobě vyslovili. Pravda sama k sobě vede k dalšímu očištění duše od nízké energie. Odpusťte, ale neomlouvejte je. Spíše se dále minulostí nezabývejte. Jděte vpřed. Očištěnou energii od zloby, křivdy a posílenou asertivními odpověďmi (z minulého cvičení), vložte do vlastního života. Začněte tvořit své štěstí. Je jen na nás, jak jsme ochotni tvořit svůj život.

Důležité pomocné věty, když na nás naráží problémy jiných:

On: „Chci, aby jsi to udělal hned! Jsi hrozný, vůbec se nestaráš o rodinu... Nepomáháš mi... Chci! Chci! Chci!"

My: (důležité je zachovat klid, alespoň v hlase) „Nemohu hned, měl jsi mi to říci dříve, nyní mám jinou práci. Můžeme si o tom promluvit později, nyní není ta správná chvíle. Pokud to chceš hned, budeš se muset rozhodnout nebo to udělat sama, nyní nevím, jak vše vyřešit a odpověď opravdu neznám.“

Čím více budete trénovat a praktikovat takovéto odpovědi, tím více vás uzurpátor začne respektovat. V odpuštění je obrovská vnitřní síla.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička