CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Rada na sobotu 22.8.2015 od Jany Naděždy

Rada na sobotu 22.8.2015 od Jany Naděždy

Končí prázdninové období a vracíme se do každodenního shonu práce, školy nebo školky pro naše maličké. Nastává opět racionalita našich životů. Každý den plníme velké množsrtví úkolů, hrne se na nás velké množství zádrhelů, které musíme řešit a to nás někdy dohání k šílenství a pesimismu ze života. Nastavili jsme si pravidla, která měla zvyšovat naše výkony v práci, v podnikání a tím i zvyšovat naše životní standarty. Vystavěli jsme si představu, jak vysoko chceme žít a co proto jsme ochotni udělat. Bohužel všechny tyto naše vlastní příkazi a závazky, které jsme dali sami sobě, se nám nějak vymkly z rukou a nakonec jsme svými cíli začali trestat sebe a své milované.

Přitom by stačilo tak málo... Věřit své duši, lásce a pokoře, která v nás dřímá. Věřte, že v každém nás je pokora pro krásný a spokojený život. Civilizace, movitější sousedé či neracionální představa, nás popohání někam výše a dále. Až pak, když se nám podaří padnout vysílením, si všimneme, že nám život utekl pod rukama. Takže zastavte. Chvíli stůjte. Položte si otázky: „Tohle opravdu potřebuji? Je nutné abychom rekonstruovali to, co jsme udělali před pár lety? Je opravdu potřeba mít nový vůz? Není lépe pečovat o starší? Opravdu potřebuji tolik věcí pro sebe a svou rodinu?"

Moji milí, ať už se rozhodnete jakkoli ve svých dnech, bude to vždy Vaše rozhodnutí a tak je to správné. Jen občas společně naťukněme možnosti.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna jednička