CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Týdenní horoskop na 16.6. až 22.6.2014

Týdenní horoskop na 16.6. až 22.6.2014

Pondělí: O víkendu se Vaše energie dobíjela do plna. Z odpočinku plyne pohoda a radost a také síly na plnění úkolů. I když pondělí nebývá oblíbeným pracovním dnem, budete cítit zadostiučinění z víkendového odpočinku a tak vám práce nakonec půjde od ruky. Vaše tělo a mysl se vám odmění za radosti, které jim dopřáváte. Pondělí je energeticky nejsilnější výdej v týdnu, protože se musíte přemlouvat a nutit na přeprogramování ze zábavy k soustředění na práci. Je pak lepší tento den přijímat jako fakt, který se nemění a dívat se na něj s dávkou tolerance ke svým pocitům.

Úterý: Moc a síla bude dominovat tomuto dni, vaše práce bude naplněna dynamickými kroky a přesným směřováním úkolů k jejich zdárnému konci a úspěšnému zvládnutí. V tomto dni pravděpodobně svůj čas v práci trošku protáhnete, ale budete se k tomu stavět jako k nutnosti, která vám nepůsobí žádné potíže. Vše budete zvládat velmi dobře a snad si najdete i chvilku na sebe sama nebo na své partnery. Věnujte sobě alespoň hodinku večer a uvidíte jaké zázraky se před vámi objeví.

Středa: Cesta kterou tento týden kráčíte je plná úspěchů a když se najde chybička, tak ji hravě zvládáte dát do pořádku. Není nic, co by vám v tomto dni připadalo nemožné. Hvězdy a letní počasí, sluneční paprsky i chladivý vítr jsou tady pro vás, aby vám přinášely radost a sílu. Celý den i kdyby trošičku či více přišel déšť, bude vám hezky a rozvaha, která sídlí ve vašem těle, vám dodá pocit jistoty a určitého řádu.

Čtvrtek: Inteligence prudce stoupá s výkonem podávaným v předešlých dnech. Mozek pracuje na plné obrátky a nic vám nezabrání dokončit všechny důležité práce, které jste si naplánovali. Dnešní den přeje rychlému rozhodování, zdravé asertivitě, ale i dobrému chování a s tím spojené pocity jako je vyrovnanost a klid. Je to den jako stvořený pro podpisy smluv, zahájení projektů nebo úspěch v profesích, které děláte rádi a ze srdce. Je to den úspěchů. Nezapomeňte se pochválit za vaše výkony a dopřát si i nějakou odměnu.

Pátek: Obava, která vás v pátek napadne, že snad jste nestihli úplně vše, co jste si naplánovali,bude zažehnána. Nebudete k sobě krutí, opravdu jste toho stihli hodně a nezapomeňte, že práce je stále dost a je nekončící, takže si něco ponechte na příští týden. Pátek je dnem úklidu v práci a plánu do příštího týdne. Odpoledne si už však začněte užívat zaslouženého volna, vaše duše jsou znavené a čekají na regeneraci, tak jim ji dopřejte. Zaslouží si to.

Sobota: Oslava v kruhu rodiny, výlet do přírody nebo cesta za koníčky je sobotním dnem přímo určená. je potřeba vypnout, uvolnit se, nechat tělo dýchat vlastním rytmem a odpočívat. Odpočinek může mít různé formy a podoby, je na každém jakou formu si vybere ale mějte na mysli, aby rozhodnutí bylo vaše a tím i dušička a fyzično dostanou to po čem prahnou.

Neděle: Ještě odpočíváme a relaxujeme. Můžete si vzít knihu a jít si číst do přírody nebo si udělat piknik. prostě dopřejte si jídla, pití co hrdlo ráčí a při tom konverzujte, bavte se a smějte aby se vám všechny svaly v těle uvolnily a bránice dostala co proto. Vaše tělo vám za to bude vděčné a bude sloužit dlouho a dobře. Můžete zkoušet i nové formy odpočinku a vám zatím neznámé a to aby jste co nejvíce poznali co je pro vás nejlepší. A příští týden zvládnete hravě zase všechny úkoly.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička