CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Týdenní Horoskop na 28.7. až 3.8.2014

Týdenní Horoskop na 28.7. až 3.8.2014

Pondělí: Tento den začne s malou obavou nebo žárlivostí. Vjemy z minulého týdne se vám rozležely a napadají vás myšlenky typu: "Co když mě partner/ka opustí? Co když milenec nebude dále mým milencem?" Tyto obavy vyplývají ze změn tlaku, kdy na vaše tělo přichází změnný tlak a zároveň určitá nechuť k novému pracovnímu týdnu. Je to psychika a naše ego, které se vždy postará o to, abychom z něčeho cítili obavy. Ale nemusí tomu tak být! Tento den vlastně říká: Chceš-li být šťastný, budeš! Chceš-li být nešťastný, budeš! Vždy jste v takovém rozpoložení v jakém být chcete. Takže pokud si nepřejete obavy a žárlivost, nevlastněte a jen si užívejte toho, co vám život nabízí. Všechno je na zemi jen zapůjčeno.

Úterý: Taková malá hádka ve vašem partnerském vztahu okoření váš vztah. Nemusíte zrovna vytvářet domácí uragán, ale malá výměna názorů je kořením a vhodnou půdou pro růst vztahů. Říká se také, že usmíření po hádce je to nejsladší, které partneři zažívají. Asi to bude jak u koho, ale přesto by jste bez malé hádky zapomínali jak vlastně výborný vztah máte a jak políbení od vaší druhé polovičky chutná při usmiřování. Takže dnešnímu dni dovolte malé poškádlení, aby vám připomněl, že Ten Váš a Ta Vaše, jsou těmi nej nej partnery. I hádat se musíme umět a toto umění můžete dnes prozkoušet.

Středa: Nakupily se v práci problémy. Je polovina týdne a jsme už dost unaveni. Ano toto si říkáme skoro každou středu, čas který je daleký do víkendu a my bychom nejraději někam utekli a zažívali zábavu a odpočinek. Nebojte se s dnešním dnem naložit jinak než doposud. Vezměte si dovolenou a vyražte s dětmi na výlet. Udělejte bezprostřednost, jakou by jste od sebe ani nečekali. Uprostřed týdne? Ano! Překvapte sebe i své blízké a udělejte si neplánované volno a energie a radost, která se k vám dostaví, bude ve vás uschovaná ještě na dlouhou dobu. Nějak jsme zapomněli dělat věci "jen tak" a neplánovat.

Čtvrtek: Moc a síla vás v tomto dni nemine. Budete cítit souznění se všemi a se vším, je to den nabitý energií, rozvahou, radostí a láskou. V tomto týdnu budou tyto dny trvat až do neděle. Využijte proto síly, která se vám nabízí. Udělejte dobrý obchod, dodělejte své resty, kupte drobnost své lásce, vezměte na odpolední procházku své blízké. Cokoli uděláte bude pro vás potěšením a vašim milým nebo i nadřízeným způsobíte svým přístupem, že jejich den se také rozsvítí sluneční září.

Pátek: Ladně pulsující energie krouží stále kolem vás. Jakoby říkala: "pošli hezký úsměv, nezištnou pomoc, nebo udělej dobrý skutek a vše se ti stonásobně vrátí." Je to den, který nás učí, že dobré a nezištně darované je největší lidský poklad jaký máme ve svých rukou a ve své duši i srdci. Pokuste se dnes udělat jedinou věc "jen tak pro dobro jiných" a pak už jen pozorujte, co to udělá s vašim okolím. Nebudete chtít ani uvěřit, jaká lavina lásky se spustí. Ale užívejte si tento pocit s radostí.

Sobota: Odpočinek je stejně důležitý jako práce. Pokud budete jen pracovat a zapomínat na odpočinek, budete nakonec práce neschopni. Proto nezapomínejte na zábavu, rekonvalescenci, čištění vaší energie a naplnění těla novou a čistou vibrací, aby vaše tělo bylo stále zdravé a schopné zvládat úkoly, které pak od vás dostává. Vše s mírou, nezapomínejte vybírat odpočinek podle požadavků těla a nepřepínejte zbytečně svaly ani myšlení. Mohlo by se vám to časem vymstít. Mějte své tělo rádi a podle toho se k němu i tak chovejte, odvděčí se vám.

Neděle: Pozitivní energie, kterou tento týden procvičujete a naplňujete jí svá těla i duše, se dostává do gradace a nedělní den se budete cítit klidně, vyrovnaně a zároveň odpočatě. Je to odměna za vaše snahy udělat sami pro sebe něco dobrého a za snahu udělat pro jiné také radostnou věc, za kterou jste nic neočekávali. A právě všechny tyto vaše počiny jsou vráceny v podobě příjemného klidu vašeho těla. Ptáte-li se v tomto dni, jaké budou vaše dny příští, odpověď zní: budou jen a jen takové, jaké si je sami budete přát a jaké je budete vytvářet. Uvědomění, že váš život a jeho vývoj je jen ve vašich rukou, vám přináší úlevu a ulehčení všech životních cest.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička