CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Týdenní Horoskop na 8.9. až 14.9.2014

Týdenní Horoskop na 8.9. až 14.9.2014

Úterý: Sny a naděje jsou v úterý našimi pomocníky. Pokud máte své sny a naděje, je to dobré pro váš život. Dávají nám sílu jít dál i když se nám zrovna příliš nedaří. Pokud máte své špatné období, mohou vám sny pomoci je překonat. Vyzkoušejte si, co vlastně by jste si přáli, až vaše špatné období pomine a dejte svým snům volný průběh. Nakonec je vezměte jako samozřejmost, která vás očekává po zdolání špatných časů.


Středa: Majetek a vlastnění je ve středu upozorněním na pomíjivost hmotných statků. Dnešní den je prostor si uvědomit, že život nepotřebuje až tak hmotné a nehmotné statky, ale spíše svůj koloběh v přírodě. Tak v tomto dni udělejte malou drobnost pro nápravu v přírodě a pak si zaslouženě sedněte a koukejte na tu krásu, která na Zemi je. Přinese vám to klid a vyrovnanost.


Čtvrtek: Máte toho mnoho k vykonání. Je to tak opakovaně v každém pracovním týdnu, kdy se láme na svou druhou část a vy si uvědomujete svůj boj, abyste vše dokončili. Pokuste se uklidnit a podívat se na své úkoly s nadhledem. Pak je intenzivně, bod po bodu naplňovat. Přinese vám to větší užitek než lamentace nad množstvím práce.


Pátek: Ráj a jeho dary je v pátek příjemným osvěžením. Vezměte své známé, přátelé a milé a zajděte si na procházku se zastavením v milé hospůdce. Různorodost popovídání vás příjemně nastartuje na zasloužené volno o víkendu. Proberte vše, co vás trápí. I to, co vám přináší radost a vezměte si z reakcí přátel ponaučení. Je to váš páteční dar.


Sobota: Máte před sebou krásný den. Plný slunce v duši a úsměvů na tváři. Pokuste se tuto energii udržet a nedovolte nikomu, aby vás zatáhl do nesmyslných hádek. Energie je pozitivní při jakémkoli počasí. Pokud budete muset zůstat pod střechou domu, zahrajte si různé hry a radujte se se svou rodinou nebo si pusťte oblíbený film, či vezměte dobrou knihu. Je to den pro zasloužený odpočinek.


Neděle: Trošku relaxace a samoty vám neuškodí. Právě naopak. Máte prostor pro pečování o sebe sama. Posezení na zahradě, při oblíbené hudbě nebo jen tak "lenošení" je pro tento den jako stvořené. Aktivnější odpočinek se také nabízí. Míčové hry a pořádně si "dát do těla" je v neděli to pravé a naopak po obědě si můžete aktivity prostřídat. Každopádně cokoli budete tvořit a dělat, dělejte celým tělem a celou duší. Budete za to odměněni vnitřním klidem a pohodou.



Vaše Jana naděžda / Věštírna Jednička