CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Každý si zaslouží být milován

Každý si zaslouží být milován

Člověk se rodí do určité doby a v daném čase. Den, měsíc a rok narození, jsou čísla, která nám byla dána do vínku. Značí určitou sílu naší energie během života. A tato energie nás staví do určité životní linie. Datum narození určuje naše životní číslo. Toto číslo nás provází po celý život a podporuje změny v našem osobním životě. Jsou to změny, které nás zároveň posouvají na naší životní cestě.

Každý člověk je osobnost a mění se každou vteřinou, aniž by si to uvědomoval. Kromě životního čísla nás provází životem i číslo osobní. Osobní čísla od jedné do devíti se pravidelně opakují. Každé osobní číslo prožíváme jeden rok. A v průběhu roku řešíme různé životní situace. Číslo osobní (v tom daném roce) nás ještě ovlivňuje ve dvou půlročních intervalech. Prostě zkráceno - záleží na tom, do jakého osobního čísla se narodíme a půl roku se nám může v určité oblasti dařit nebo naopak.

V určitém období se nám daří, vše vyřešíme, jsme silní a spokojení. Hledáme, nebo jsme našli životního partnera, založili rodinu, prožili jsme společně část života. Potom může nastat situace, která nás rozhodí, a nejsme schopni ji zvládnout. Nejčastěji řešíme partnerský vztah. Stane se, že vztah se nevyvíjí podle našich představ. Nejsme spokojeni, stále něco hledáme, po něčem toužíme.

Můžeme se ocitnout v těžké životní situaci, chceme pochopit toho druhého, milovat ho a být milováni. Můžeme vinit sebe i druhé. Neustále hledáme svoji spřízněnou duši. Bere nám to naši energii. Měli bychom jít dál, ne se vracet zpátky. Měli bychom se zvednout, radovat se a být naplněni pozitivní energií. Svět je krásný, barevný. Ti, kteří to nevidí, to v hloubi duše cítí.

Partneři nemusí zůstat spolu po celý život. Všechno je v našem životě načasované, nic neuspěcháme, často začínáme znovu, prostě opakujeme stejnou životní situaci.

Ptáme se sami sebe, jak máme pokračovat dál. Většinou si nevěříme, máme strach, který v nás vyvolává napětí. Naše tělo může na toto napětí reagovat nemocí, protože vnitřní energie je oslabena. Začneme vyhledávat pomoc, lékař nám může vyléčit fyzické tělo, ale kdo pomůže vyřešit naše vnitřní nespokojenosti, touhy a nesplněná přání? Je to láska. Láska se nedá vysvětlit, je to život. Přichází náhle, jako blesk z čistého nebe, cítíme teplo, mdlo, naše mysl se nemůže odpoutat od myšlenek na druhého. Spřízněná duše, která nás oslovila, má ty samé pocity, které zesilují a nelze je zastavit. Přejeme si být spolu, společně překonávat překážky, na které v průběhu života narazíme, než si vyčistíme krásnou cestu nádherným láskyplným životem.

"Netrapme se, láska nebolí. Bolí strach, že lásku ztratíme."

Vaše Venuše / Věštírna Jednička


Další články poradce

Naše zlatíčka

Naše zlatíčka

K životu na Zemi potřebuje lidská bytost fyzickou schránku a duši. Každá ...

Životní cesta

Životní cesta

V dnešní době, která je složitá, lidé vnímají všeobecný strach z budoucnosti.