CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Naše zlatíčka

Naše zlatíčka

K životu na Zemi potřebuje lidská bytost fyzickou schránku a duši. Každá duše si vybírá tělo, místo narození, rodiče a další duše, se kterými bude žít.

Plánujte rodičovství. Dnešní doba je hektická, uspěchaná, proto zvažte veškerá rozhodnutí, kdy a s kým si pořídíte dítě. K rodičovství je potřeba se postavit zodpovědně. Jste zdraví, milujete se, připravujete se na rodičovství. Nebuďte nešťastní, když dítě hned nepřichází, neboť stále čistíte svoji tělesnou schránku. Jakmile nastane správný čas a duše je připravená, vejde do těla.

Všechno má svůj důvod, proč se tak děje v našem životě. Duše našeho dítěte si nás vybrala. Svým narozením si začne zde na Zemi plnit úkol, který si před příchodem na svět zvolila.

Děti nám jsou určené. Jsou to naše zlatíčka. Než dospějí, je to dlouhý a složitý proces. Po narození s námi nemohou hned mluvit, i když po tom tolik touží. Rodiče jsou prvními lidmi, se kterými se dítě setkává a kterými je ovlivňováno. Dítěti předávají svou lásku, zkušenosti a vědomosti. Pro dítě jsou rodiče vzorem - dítě kopíruje způsob života svých rodičů.

Pokud dítěti něco slíbíte, je potřeba to splnit. Dítě si to může pamatovat i celý život.

Aby dítě vyrostlo ve zdravou osobnost, je důležité, aby vyrůstalo v harmonické rodině, cítilo se zde být doma a mělo citové zázemí. Mezi rodiči by měla panovat shoda.

Nefunkční prostředí dítě vnímá více, než rodiče tuší. Chybí-li mu kontakt s rodiči a láskyplné prostředí, negativně to ovlivňuje jeho osobnost. Rodiče ztrácí schopnost se s dítětem domluvit, protože mu zapomněli naslouchat. Prostředí, které je chudé na city, může ovlivnit dítě po celý jeho život. Dítě si utváří svoji představu o životě. Ve chvíli, kdy se rozpadá jeho rodina, rozpadají se jeho představy (má pocit, že do rodiny nepatří) a utíká do „svého“ světa, kde si vytváří svoji pozici. Trpí-li nedostatkem lásky, hledá ji kdekoliv mimo domov a může prožívat mnohá zklamání. V tomto kritickém období může mít dítě sklon k návykovým látkám a k agresivnímu chování. Jeho duše si hledá spřízněné duše v kolektivu (partě).

Proč má dítě v dospělosti jinou sexuální orientaci? Některé duše jsou pouze ženské, některé pouze mužské. Pokud ženská duše vstoupí do mužského těla a naopak, člověk má jinou sexuální orientaci. Je potřeba, aby si rodiče uvědomili, že za to dítě nemůže. Pochopením mu pomůžete, už tak to má dost složité.

Vše je tak, jak má být.“ Hýčkejte se, hýčkejte svoji lásku, hýčkejte svoje děti, aby měly jistotu, že k Vám patří. Opatrujte svá zlatíčka, aby se k Vám ráda vracela a obohacovala i Váš život svojí láskou.

Přeji Vám mnoho lásky a úspěchů v rodičovství, pokud potřebujete s Vašimi ratolestmi poradit, neváhejte zavolat.

Vaše Venuše / Věštírna Jednička


Další články poradce

Každý si zaslouží být milován

Každý si zaslouží být milován

Člověk se rodí do určité doby a v daném čase. Den, měsíc a rok narození, ...

Životní cesta

Životní cesta

V dnešní době, která je složitá, lidé vnímají všeobecný strach z budoucnosti.