CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na leden 2023 od vědmy Marty

Horoskop na leden 2023 od vědmy Marty

V lednu se můžete cítit osamoceni, ale je to jen stav, abyste si uvědomili svou vlastní sílu a hodnotu. Když hrajete fér především sami k sobě, jen tak se můžete dostat mnohem dál než si myslíte. Uvědomte si, že v tuto chvíli tvoříte svou budoucnost. Je tu nový rok a tak se nebojte jít odhodlaně za svými cíly.

BERAN (21.3. - 20.4.)

Tento měsíc věnujte duchovnímu rozvoji. Zapište se do nějakého kurzu, nebo si kupte knihu s touto tématikou. Zaměřte se na svůj vlastní rozvoj a posilujte svojí intuici. Začátkem měsíce utrpíte nějakou ztrátu, kterou Vám však vynahradí nová láska, popřípadě posílení té stávající. Budete s partnerem na sebe emočně naladěni, a to Vás posílí v chladných zimních dnech. Koncem měsíce nahromadíte větší množství energie, kterou využijte pro počátek realizace plánů, které máte na tento rok.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Věci nejsou vždy takové, jaké se zdají na první pohled. Snažte se přijít na kloub svým problémům, mají podstatu v duchovní rovině. Věnujte čas tomu, abyste změnili především sami sebe. Počátkem měsíce se hned pusťte do něčeho nového. Čas pracuje pro Vás a bude se Vám dařit. V průběhu měsíce dostanete dobrou zprávu týkající se financí, ale neusněte na vavřínech a každý krok dobře zvažte, konec měsíce Vám přinese nervozitu a obavy, že vše jde příliš pomalu. Věřte ale, že vše je správně načasováno.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Nejvíce úspěchů zažijete na cestách. Je vhodná doba pro stěhování nebo nalezení práce dál od domova. To by Vám přineslo úspěch. Nic neuspěchejte a začátek měsíce věnujte pořádné přípravě a buďte opravdu pečliví. Poté můžete rozjet nové aktivity. Láska Vám přináší nový začátek, může se jednat i o obnovu původního vztahu. Celý měsíc bude hlavně o píli a přípravě. Je to také měsíc vhodný pro započetí nového studia, či vyhledání vhodného oboru. Pokud Vás čeká období zkoušek, pak věřte, že budete úspěšní.


RAK (22.6. - 23.7.)

Tento měsíc bude pro Vás klíčový z hlediska Vašeho rozvoje. Budete muset opustit "staré" a udělat místo "novému". Zbavte se všeho, co už Vám neslouží a vůbec toho nelitujte. Tato změna bude ku prospěchu nejen Vám, ale i Vašim blízkým. Začátek měsíce bude příjemný, ale prostřední dekáda začne nabírat na rychlosti. Věci kolem Vás poběží velice rychle a Vy dostanete nápad, jak zlepšit finanční situaci. Koncem měsíce můžete rozjet projekt, který Vám zajistí příjem pro budoucí měsíce.


LEV (24.7. - 23.8.)

Leden pro Vás nezačne příliš dobře. Spousta věcí, se kterými jste počítali, se pozdrží, nebo úplně zastaví. Toto zdržení však nebude dlouhé, proto nepropadejte panice. Prostřední dekáda bude ve znamení porážky a problémů bez zdánlivého řešení. Ve třetí lednové dekádě se věci dají do pohybu a situace se začne vyjasňovat. Budete muset něco obětovat, abyste mohli jít dál. Neutíkejte před realitou a plňte své závazky. Soustřeďte se vždy na jednu věc a neplýtvejte silami, budete je potřebovat.


PANNA (24.8. - 23.9.)

V lednu očekávejte povýšení nebo přísun finančních prostředků. Pokud prodáváte nemovitost, je vhodný čas na prodej. V lásce si dáváte pauzu - třebaže se Vám nabízí, moc to s Vámi nemává. Budete mít štěstí hlavně v práci a opravdu Vám to půjde. Týká se to zejména řemeslníků a svobodných povolání. Nadchází vhodná doba pro stěhování nebo delší cesty. Pokud máte nabídku na práci, do které budete cestovat, nebo s cestováním související, neváhejte jí přijmout.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Leden Vám nadělí opravdu hodně všeho, co si jen dokážete představit. A to v pozitivním slova smyslu. Přijdou nové možnosti financí. Pracovně budete velmi výkonní a nápadití. Nové úkoly Vás nezaskočí, právě naopak. V lásce budete mít také štěstí, budete s partnerem ladit jako nikdy. Projekty, které jste měli rozpracované, budou dokončeny - a to velmi úspěšně. Čeká Vás celkem příjemné životní období. Zdravotně se vyvarujte velkých uskupení lidí, jste náchylní k infekcím a úrazům.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Budete velmi aktivní, a to nejen v práci, ale i doma. Ve Vašem okolí se nachází chladná a vypočítavá žena, která Vám nepřeje. Je odměřená a panovačná, i když se to snaží skrývat. Buďte obezřetní a nenechte sebou manipulovat. Jste na sebe příliš přísní a býváte k sobě krutí. Toho bude chtít tato žena využít. Po předchozím období, kdy jste se necítili fyzicky moc dobře, se Vaše situace začne zlepšovat. Nastal čas jít dopředu, nenechte se znechutit a více si věřte. Pouvažujte o změně profese.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Věnujte čas k posouzení všeho, co se Vám v minulosti událo. Nastal ten správný čas začít znova a jinak. Čekají Vás nové začátky a nastane doba většího klidu. Neodkládejte nepříjemné věci, právě teď je nutné učinit rozhodnutí, která Vás posunou dopředu. A to i přesto, že máte na cestě pár překážek. Prohráli jste sice jednu bitvu, ale to ještě neznamená konec. Nastává období rychle se střídajících změn a Váš život nabere jiný, lepší směr. Nebojte se životu postavit čelem. Dopadne to dobře.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Leden nezačne příliš dobře. Utrpíte ztrátu, která povede k pocitu osamělosti. Možné jsou také konflikty, a to zejména v pracovních vztazích. Nenechte se vyvést z rovnováhy a naslouchejte své intuici. Budete mít spoustu tvořivých myšlenek, které můžete zrealizovat a také si vylepšit své finance. Na konci měsíce dostanete dobrou zprávu, která Vás potěší. Je možný i přírůstek do rodiny. Budete mít dostatek sil na překonání všech překážek, hrajte však férově, jinak se Vám to vrátí v negativní podobě i s úroky.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Budete mít velmi silnou energii, kterou ucítí i ostatní lidé kolem Vás a nechají se Vámi vést. Více si věřte. Jste rozmrzelí a nešťastní, ale opravdový důvod k tomu nemáte. Budete velkou oporou celé rodiny a její členové za Vámi budou chodit radit se o různých věcech. Věřte, že jim opravdu můžete pomoci a Vaše společnost je posiluje. Konec ledna je vhodný na rozjezd nových projektů. I když začátky budou krušné a mnoho radosti Vám nepřinesou, jedná se jen o dočasný stav.


RYBY (20.2. - 20.3.)

V minulém měsíci jste se opravdu hodně přejídali a následky jsou tu. Hrozí Vám zvýšený cukr i cholesterol. Začněte s tím urychleně něco dělat a přejděte na zdravou životosprávu. Problém, který zrovna řešíte, má východisko, ale Vy jej nevidíte. Máte však po ruce spojence, který Vás provede potížemi a ukáže Vám zcela nový směr. Najednou se Vám otevřou nové možnosti, které jste před tím nevnímali. Po bezútěšném období přichází zlepšení finančních i citových poměrů.


Vaše Marta / Věštírna Jednička