CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na pátek 8.8.2014

Horoskop na pátek 8.8.2014
Lunu máme těsně před úplňkem a dnes prochází znamením Kozoroha, kde bude v disharmonickém postavení k Uranu a Plutu.

Máme před sebou další prázdninový víkend a já opět všechny varuji, aby byli co nejvíce opatrní na cestách, víkend bude dalším nehodovým. Nemusí to ale být jen komunikace jako cesta, může to být i komunikace jako mluvené či psané slovo, která dnes nebude pohodová a může vést k vyhroceným konfliktům.

Na tuto napjatou páteční energii by měli být nejvíce opatrni Kozorozi, Raci, Berani a Váhy druhé dekády.

Opatrnost je ale na místě pro všechny, protože dnes může být obtížné udržet rozum pozorný, nepodrážděný a soudný. Merkur, planeta myšlení a komunikace, je dnes "pohlcen" Sluncem a je v postavení, kterému se říká "spálený Merkur". Můžeme to pocítit jako myšlenkové zkraty a obzvláště Lvi, Býci, Štíři a Vodnáři druhé dekády by se po pátku mohli chytat za hlavu, proto radím počítat do deseti všude, kde hrozí něco podrážděného a konfliktního. Totéž v menším platí pro Blížence a Panny, protože Merkur je jejich vládnoucí planeta.

Kdo z energií dnešního dne může těžit, to jsou Kozorozi, Ryby, Raci a Štíři první a třetí dekády - ti by si měli užívat příliv vitality a dopřávat požitky tělu i duši. Den je příznivý také pro Střelce, ti budou plni chuti ke všem aktivitám a všechny úspěšně zvládat.

Zdravotně dnes bude citlivá páteř, kosti, zuby - doporučuji vyhýbat se průvanu a klimatizacím, dnes na ně budeme reagovat citlivěji.

Pohodový pátek všem přeje Libuše / Věštírna Jednička