CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Jak přežít rozchod

Jak přežít rozchod

Tento návod je věnován ženám a dívkám, které mi volají a ptají se, zda jejich vztah bude pokračovat. Čekají útěchu a naději, ale vztah je na konci. Odpověď kyvadla či karet zní jasně „Ne“, ale ony toho muže milují a nechtějí vztah pustit. Jak bolest z rozchodu překonat, jak se s tím smířit?

Následující rady nejsou teoriemi, ale draze vykoupenými životními zkušenostmi. Ač budou možná znít tvrdě, mohou vás dovést ke skutečné spokojenosti.

Za prvé: mějte sílu přiznat si pravdu. Pravda je nemilosrdná, bolestná, ale ve svém důsledku vždy léčivá. Chcete ztrácet čas a nalhávat si, že vás stále miluje – i když nevolá, nevěnuje vám pozornost, nevyvíjí iniciativu? Pravda je osvobozující a není nic nebezpečnějšího než žít v iluzi, nevnímat realitu. Přiznejte si pravdu, i když to chvíli bolí, ale pak se vám otevře možnost pro skutečně šťastný vztah.

Za druhé: uvědomte si kdo je pro vás ve vašem životě nejdůležitější. Je to váš partner? Nebo vy samy? Na prvním místě ve svém životě byste měly být vy samy! Jinak se stanete otrokem kohokoli a čehokoli. Milujete svou práci, svého milence, své děti, své záliby víc než sebe? V tom případě jste na nejlepší cestě stát se workholiky, týranými ženami, rozmazlujícími matkami a otroky svých koníčků. Jestliže usilujete o to cítit se dobře a být šťastné, pak pustíte ze svého života muže, který si vás neváží, doopravdy vás nemiluje a ani s vámi nechce žít.

Věříte, že jste dost krásné a úžasné na to, aby o vás stál ten, se kterým můžete mít harmonický vztah? Tak propusťte ty, kteří si vás nezaslouží. A věřte si!

Renata Sofie / Věštírna Jednička


Další články poradce

Najít lásku v sobě

Najít lásku v sobě

Často hledáme lásku. Toužíme se dozvědět, kdy přijde ten pravý, který nás ...

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami? Na každém kroku se dnes setkáváme ...