CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Najít lásku v sobě

Najít lásku v sobě

Často hledáme lásku. Toužíme se dozvědět, kdy přijde ten pravý, který nás bude milovat celý život. Jsme zvědavé, kdy se objeví.

Naši netrpělivost mají pomoci překonat karty, kyvadlo, nejrůznější předpovědi. Kdy už vyvolený přijde? Kdy se objeví? Jenže on nějak nejde. Proč?

Přichází ke mně krásná dívka s vizáží modelky, luxusně oblečená, na první pohled dokonalá. Stále vyhlíží - a nic. Proč nemá hezký harmonický vztah? Povídáme si o jejích rodičích. Považuje to skoro za zbytečné. Ona přece potřebuje dostat toho vyvoleného! Proč se jí tak divně ptám? Postupně vychází najevo, že matku využívá a moc o její starostlivou péči nestojí. Otcem pohrdá. Neváží si ho za to, že ji vychoval, vadí jí jeho drobné lidské slabosti. Její vztahy s jejími nejbližšími jsou vlastně velmi smutné. A lásku čeká zvenčí. Kdypak se asi dočká krásná slečna, která se nedokáže vcítit do svých rodičů, která sama necítí soucit ani lásku ke svým nejbližším? Nedochází jí, že na lásku čeká marně. Protože lásku musí mít v sobě, aby si ji přitáhla. Aby ji mohla partnerovi dávat.

Láska rezonuje, vibruje s ostatními lidmi. Jestliže je člověk sám chladný a prázdný, jak může budovat láskyplný vztah? Když nedokáže odpouštět ani svým nejbližším, jak chce mít dlouhodobé partnerství? Takový člověk může na chvíli "dostat lásku", ale vytvářet trvalý vztah nedokáže.

Hledejme tedy lásku napřed v sobě. Dokážeme myslet láskyplně na lidi kolem sebe? Dokážeme se do nich vcítit? Zkusme to! Pak se láska objeví sama. A my nemusíme úpěnlivě čekat až přijde zvečí.

Vaše Renata Sofie / Věštírna Jednička


Další články poradce

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami? Na každém kroku se dnes setkáváme ...

Jak přežít rozchod

Jak přežít rozchod

Tento návod je věnován ženám a dívkám, které mi volají a ptají se, zda ...