CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami

Jak se vyrovnat se životními změnami?

Na každém kroku se dnes setkáváme s nejistotou, nestabilitou a proměnlivostí. Mění se každou chvíli počasí – je nevyzpytatelné a téměř nepředvídatelné. Projevuje se nestabilita bank, ekonomiky, politických systémů. Rozpadají se nebývalou měrou vztahy – partnerské i rodinné, pracovní vazby atd. Do našich životů vstupují vážné nemoci, nečekané události, úmrtí. Zažíváme existenční problémy i pocity ohrožení všech dosavadních hodnot a jistot. Mnozí z nás prožívají dnešní dobu jako složité období plné chaosu a strachu.

Co nás může od pocitů zmatku, strachu a nejistoty osvobodit, jsou duchovní a intuitivně získávané informace, které umožňují hlubší pochopení dnešní doby. Právě uvědomění si, že žijeme v době transformace našich životů a celé společnosti, nám pomáhá uvědomit si, co se s námi děje. Právě nyní se očišťujeme od svých negativních vlastností a vzorců chování, právě nyní se zbavujeme ve svých životech všeho, co nefunguje a život nás nutí uvědomovat si skutečné hodnoty – a taky je žít. To, co nás především osvobozuje, je otázka „Proč“ a hledání odpovědi na ni. Proč se mi daná situace děje? Proč já, vysoce postavený manažer, přicházím o práci? Nemám zvládnout své ego, nemám si uvědomit, že svou prací jsem vytěsnil ze svého života jakékoli blízké vztahy? Proč se u mě objevuje právě teď vážná nemoc? Chce mě zastavit? Chce mě donutit bilancovat svůj život?

Každá situace má svůj význam, každý zdánlivý problém v sobě obsahuje informaci pro nás, je způsobem, jak s námi komunikuje naše duše. Poslouchejme svou intuici, snažme se uvědomovat si samy sebe. Není lehké žít tuto dobu plnou proměn a změn. To, co máme dělat, nám nejlépe poradí náš vnitřní hlas, naše intuice. Poraďme se s ní v každé pro nás důležité situaci. Nebo můžete zavolat…

Renata Sofie / Věštírna Jednička


Další články poradce

Najít lásku v sobě

Najít lásku v sobě

Často hledáme lásku. Toužíme se dozvědět, kdy přijde ten pravý, který nás ...

Jak přežít rozchod

Jak přežít rozchod

Tento návod je věnován ženám a dívkám, které mi volají a ptají se, zda ...