CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Jak správně formulovat přání

Jak správně formulovat přání

Na toto téma už toho bylo mnoho napsáno a mnoho řečeno, ale je ještě spousta lidí, kteří si s tím tak úplně nevědí rady, protože neví, jak na to. A mají pocit, že si něco přejí a plnění přání stále nepřichází.

Každý má nějaké přání a třeba není jen jedno. Ale jak si tedy přát správně?

V prvé řadě je důležité urovnat si hodnoty přání, která jsou opravdu důležitá a hlavně, zda jsou „kladná“. Za druhé je potřeba mít k tomu i správné pocity, které nám k naplnění přání pomáhají. Vždy dbáme na to, co si myslíme a jaké máme pocity, protože to je to, co vysíláme do Vesmíru a to se nám také vrací zpět.

Je třeba zadat správnou formu přání, které žádáme. Tam "nahoře“ neumějí pracovat se slovem „ne“.

Dám Vám příklad. Někdo z blízkých je na cestách a dlouho se neozývá. Myšlenka, aby se mu něco nestalo je nesprávně daná. My víme, co tím myslíme, ale když vynecháme to „ne“, dáme tomu jinou formu. Například „ať přijede v pořádku a zcela zdráv", nebo "ať mi teď pošle zprávu, že je v pořádku“.

Další příklad je také o pocitech, které k naší době patří. Ráda používám větu "jsem nyní šťastná proto, abych byla šťastná dál". Tato věta je stručná a vysvětluje jasně to, co cítím. To vysílám a to se mi vrací. Ovšem je nutné o všech věcech, které si přejete, nepochybovat.

Uvedu další příklad. Těšíte se na velkou oslavu, kde je vše perfektně naplánované. Náhle přijde myšlenka, aby se něco nečekaného nestalo. To je pochybnost a zase tam je tam to „ne“, se kterým, jak jsem zmínila, tam "nahoře" neumějí pracovat. Opět je dobré vážit slova a použít ta správná. Pochybnost vyloučíme a to celé dáme do správné formy. Vše bude mít pozitivní průběh a vše proběhne v pořádku. Bude to pro všechny krásná a pohodová oslava a zároveň s touto myšlenkou cítíme ten úžasný pocit nadšení, spokojenosti a třeba i „vůni“ s tím spojenou.

Na začátku článku jsem zmínila slovo "přání". Jde i o přání hmotná. Například často cestujete a potřebujete nový automobil. Není dobré si říkat, že potřebuji hned jiné auto, které se mi zrovna líbí. Správné je říct si: „To auto se mi líbí a já si ho pořídím co nejdříve“. Dobré je dát si v toto směru i dobu realizace koupě. Třeba do roka. To přání mějte tak silné, že si představíte, jak se s ním vezete a cítíte i zde tu jeho vůni a to, jak Vám je dobře, že se to podařilo. To celé si klidně opakujte kolikrát se Vám bude chtít. Není to o tom, že jednou si to pomyslíte a ono to přijde samo. Je dobré tomu pomoci opakováním a intenzitou toho, co k dané věci cítíte.

To, co Vám chci v tomto článku sdělit, jsou informace vedené správným směrem tak, aby se Vám přání začala plnit. Ale vždy pamatujte na to, že vše se Vám vrátí. Nepřejte nikomu nic zlého. To zlé by padalo hlavně na Vás. Odpouštějte a přejte štěstí, spokojenost, hojnost, lásku a další pěkné věci, protože pokud toto přejete s čistou myslí někomu jinému, přejete to také sobě. Jsou různá pořekadla, která v tomto směru doopravdy „pasují“. Když někdo zmíní třeba hodně známé „jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá“, tak si připomeňte „ano to je to, co vlastně dávám nebo žádám, to je mi dáno". A toto přirovnání může být i v mnoha dalších příslovích a příkladech. Také je vhodné myslet na to, že největší intenzita plnění přání je vždy v době úplňku a novu.


Přeji Vám šťastné dny prožité ve zdraví a spokojenosti. A k tomu mnoho splněných kladných přání.

Vaše Věštírna Jednička


Další články poradce

Osudová setkání

Osudová setkání

Tak, jako každý den je jiný, takoví jsme i my sami. Nezapomínejme na to, že ...

Výber ideálneho darčeku v podobe parfému pre akúkoľvek osobu pohodlne a jednoducho?

Výber ideálneho darčeku v podobe parfému pre akúkoľvek osobu pohodlne a jednoducho?

Kupovanie darčekov je pre mnohých z nás stále veľmi náročným úkolom. Aj ...

3 dôvody prečo si ľudia volili vo vzťahoch strach namiesto lásky

3 dôvody prečo si ľudia volili vo vzťahoch strach namiesto lásky

Všetci poznáme strach. V živote sa s ním každý z nás aspoň raz stretol. A ...

Když láska bolí

Když láska bolí

Jistě snad každý z nás poznal na vlastní kůži, jak bolí zlomené srdce, když ...

Nalaďte své duše na pozitivní vibrace

Nalaďte své duše na pozitivní vibrace

Rok 2013, který se podle mnohých teorií měl odehrát bez populace na planetě ...

Malá mořská víla

Malá mořská víla

Patří k nejsmutnějším pohádkám – ale které jsou veselé? Tahle nám říká, ...