CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Osudová setkání

Osudová setkání

Tak, jako každý den je jiný, takoví jsme i my sami. Nezapomínejme na to, že každý z nás jsme něčím ''krásní a jedineční''.

Když přicházíme na tento svět, pláčeme. Přicházíme do nového, pro nás zcela neznámého prostředí. Většinou je to první kontakt s našimi rodiči, kdy se nám díky nim vykouzlí ve tváři první milý úsměv. Jak ubíhají další dny, postupně se usmíváme víc a víc, někdy pláčeme jako děti. A stejně tak, když vyrosteme, pláčeme jako dospělí.

Našim životem nám prochází spousta lidí. Potkáváme se, někdy náhodně, někdy s někým opakovaně. Nebo se nám stane, že někoho potkáme jen jednou v životě. Každý člověk, kterého potkáme, nám zanechá na duši pocit. Někdy krásný, nezapomenutelný, někdy bohužel zažíváme bolestné pocity zklamání.

Jsou lidé, kteří nás dokážou potěšit, povzbudit, rozzáří nám duši i celý den. Na druhé straně jsou lidé, kteří nám dají bolestnou ránu do srdce, byť jen nevhodným slovem, větou, ani si to třeba neuvědomují. Jsou lidé, které potkáme jen jednou v životě, ale zasáhnou nás do srdce natolik, že na tyto lidi, nebo zážitky, které jsme s nimi prožili, nikdy nezapomeneme.

Každý člověk, kterého potkáme, nám vstoupí do života z nějakého důvodu. Máme si společně něco předat, něčemu se vzájemně, jeden od druhého naučit. Když pochopíme, čemu nás tento člověk přišel naučit, po určité době nám tento čověk ze života odchází.

S některými lidmi zůstáváme dlouho, někteří nám vstoupí do života jen na malý okamžik. Někdy nám tohle setkání ovlivní a změní celý život a my od této chvíle už nebudeme stejní.

Naopak, když nepochopíme, proč nám tento člověk přišel do života, co jsme se od něho měli naučit, může se stát, že nám přijde do života jiný člověk, ale budeme s ním řešit stejné problémy a tak se to bude dít stále dokola, dokud nepochopíme, že bychom měli něco změnit, něco co jsme dělali špatně.

Vše, co se nám děje dobré či špatné, vše je dobře. Děje se to pro náš vývoj a duchovní růst.

Přeju Vám všem, ať už se potkáte s kýmkoliv, chovejte se k druhým lidem jak nejlépe dovedete, mějte k druhým vlídné slovo, lásku, úctu, pokoru. Nikdy totiž nevíte, jestli se zrovna zítra ještě potkáte...


Vaše Věštírna Jednička


Další články poradce

Jak správně formulovat přání

Jak správně formulovat přání

Na toto téma už toho bylo mnoho napsáno a mnoho řečeno, ale je ještě spousta ...

Výber ideálneho darčeku v podobe parfému pre akúkoľvek osobu pohodlne a jednoducho?

Výber ideálneho darčeku v podobe parfému pre akúkoľvek osobu pohodlne a jednoducho?

Kupovanie darčekov je pre mnohých z nás stále veľmi náročným úkolom. Aj ...

3 dôvody prečo si ľudia volili vo vzťahoch strach namiesto lásky

3 dôvody prečo si ľudia volili vo vzťahoch strach namiesto lásky

Všetci poznáme strach. V živote sa s ním každý z nás aspoň raz stretol. A ...

Když láska bolí

Když láska bolí

Jistě snad každý z nás poznal na vlastní kůži, jak bolí zlomené srdce, když ...

Nalaďte své duše na pozitivní vibrace

Nalaďte své duše na pozitivní vibrace

Rok 2013, který se podle mnohých teorií měl odehrát bez populace na planetě ...

Malá mořská víla

Malá mořská víla

Patří k nejsmutnějším pohádkám – ale které jsou veselé? Tahle nám říká, ...