CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Každý z nás má plány a vize, ať už je to v osobní či pracovní oblasti našeho života. V mládí jsme plni ideálů a bláznivých plánů, svoji budoucnost si představujeme jenom v superlativech... Budu se mít jednou skvěle, vystuduji, dostanu titul, budu budovat kariéru, potkám milujícího člověka, založím s ním rodinu, postavíme domek a narodí se nám skvělé a zdravé děti, které jednou budou studovat v cizině a budeme mít hodně peněz a dovolené u moře a v exotických zemích atd. Tak začínáme snít svůj sen...

Čas je neúprosný pro každého z nás a jak léta plynou, najednou zjistíme, že ten život není vždy báječný a růžový, že nejsme vůbec šťastní, že jsme bez práce, že nejsme rodina, že jenom žijeme vedle sebe, děti se nevyvedly, tchýně je nemocná, že nám není dobře ani na těle ani na duši. Že stále řešíme a hledáme a honíme se za svým snem a ten stále nepřichází. Jsou stále jenom složitá období, která nás někdy posunují dál. Ocitáme se na křižovatce rozhodování a nevíme kudy kam, co dělat, jak to vyřešit, abychom neudělali chybu. Jedním z problémů je pohodlnost, nechceme nic řešit, zařizovat, chceme, aby se věci a události děly, svoji odpovědnost hodíme osudu, možná náhodě, vesmíru, andělům a vědmám. Pak logicky čekáme, co se bude dít! Čekáme jak zoufalky, co za ty předpovídané katastrofy a nezdary se stane, co krásného se objeví, nová práce, nový partner, vysněné dítě atd. A protože mnohdy sami nemáme toho báječného rádce vždy po ruce, voláme vědmám a kartářkám.

Neočekávejte zázraky!

Chceme znát svoji budoucnost, tedy chceme nakouknout do světa, který si sami teprve vytváříme. Plánujeme, už se vidíme v budoucnosti, ale přítomný okamžik, tedy to "TADY A TEĎ" ze svého života zároveň přeskakujeme. Je to logické, že věci, situace, které jsou pro nás nepříjemné chceme přeskočit, utéct a nechceme je ani řešit. Ale to je ta největší chyba, protože jsme v životě měli očekávání a ona nevyšla. Nemít očekávání lze jen těžko. Očekávání souvisejí s našimi představami o naší budoucnosti. Pomáhají nám a programují nás k vytouženému úspěchu, ale zároveň jsou naší největší překážkou. Jak to změnit a co máme udělat, aby tomu tak nebylo?

Méně plánujme a více žijme!

Nebuďme pasivní obeť, nekoukejme jen na to, jak život plyne a nic se neděje, neplní se nám naše sny, touhy a plány. Konejme, to je cesta, která nás vede ke změně!

Žádná, ani sebelepší vědma na světě, náš život neumí žít a vytvářet. Vědma je jenom prostředník a rádce, chce nám říci, co děláme špatně, co je naším úkolem a může nám vysvětlit, kde je začarovaný kruh, kde se právě v něm ocitáme, jak to změnit. Ostatní záleží na každém z nás. My si vytváříme budoucnost, nemůžeme doma sedět pohodlně v křesle a věřit, že přijde princ, protože nám to kartářka řekla. Sedej panenko v koutě, oni najdou Tě - to už nefunguje. Možná tak na seznamce na internetu. Když chci najít nového partnera, to znamená, že se musím trochu změnit, ne jenom se hezky obléci a namalovat, ale také se usmát a pozitivně naladit, protože o zakomlexovaný protějšek nebude mít nikdo zájem. Že nám někdo zavolá, že jsme dostali super pracovní nabídku, tak to opravdu také nefunguje. Pokud ano, tak mluvíme o zázraku. My si tu práci musíme hledat, my musíme zaslat CV do různých firem, my se musíme zúčastnit pohovoru, né kartářka!!! Pokud máme v kartách výhru, či neočekávané bohatství, tak jsme to my, co si půjdeme koupit třeba los, či vsadit sportku, né kartářka. Musíme pro to udělat něco sami!!! To znamená, že tvůrci jsme my sami, né kartářka. Nečekejme, že nás uzdraví zázračný lék, uzdraví nás lepší mysl, zásadní změna v našem životě. Zeptejte se úspěšných a spokojených lidí kolem sebe, jak to dokázali, že jsou šťasní a úspěšní. To tajemství je velice jednoduché, neboť odpoveď zní: "VZALI JSME ZODPOVĚDNOST ZA SVŮJ ŽIVOT!!!"

A tak Vás touto cestou prosím, abychom všichni byli spokojeni, přijměme fakt a zodpovědnost za svůj život sami a řiďme se rčením: "ŽIVOT MÁME TAKOVÝ, JAKÝ SI HO UDĚLÁME."

S láskou a úctou Vaše Leoni / Věštírna Jednička




Další články poradce

Největší bohatství je naše duše

Největší bohatství je naše duše

Duše se nachází v oblasti Solar Plexu pod hrudní kostí uprostřed. Když s duší ...

Rozchod? A co dál???

Rozchod? A co dál???

Začaly nám prázdiny, je doba dovolených a mnoho z nás žen nemá v tuto chvíli ...