CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Největší bohatství je naše duše

Největší bohatství je naše duše

Duše se nachází v oblasti Solar Plexu pod hrudní kostí uprostřed. Když s duší začneme kamarádit, budeme v pohodě a harmonii, tudíž šťastnější a zdravější.

Vnímejme více duši, naslouchejme jí jako nejlepší kamarádce. Poslouchejme, co nám radí, po čem touží. Posloucháme své rodiče, přátele, v práci nadřízené, ale nesposloucháme především sami sebe!

Jsme ovládáni zvenčí a to nás trápí, nerozhodujeme sami za sebe, cítíme se oslabeni, máme strach, jednáme pod tlakem.

"Člověče MILUJ SÁM SEBE, jen v tomto ohledu buď sobec!"

Naučme se žít TADY a TEĎ! Nežijme minulostí - ta nelze vrátit. Neutíkejme do budoucnosti, ta tu ještě není. Radujme se nyní tento okamžik, řešme problémy teď.

DUŠE SE BUDE RADOVAT, když si v sobě uklidíme. Krůček po krůčku se dostaneme sami k sobě. Zjistíme spoustu nevyřešených problémů a najednou budeme ve stresu. Stres a strach = negativní energie.

Stres - slovo, které rádi a časo vyslovujeme, slovo za které se schová vše, také nic neříkající slovo. Máme problém. Problém je překážka, kterou lze zvládnout. Přes den je problém menší, vytěsní ho z hlavy jiné věci, ale večer se nám v myšlenkách vrátí jako strašák a zdá se nám jako nezvladatelná věc. Spánek se ne a ne dostavit, bolí nás u srdce, svírá se nám hrudní koš.

A co druhý den. Přijde další a další problém a ocitáme se v začarovaném kruhu a nemáme už dostatek enegie něco řešit. Trápíme se, pláčeme, nadáváme sami sobě. A co teprve naše duše. Dušička pláče, už se nemůže koukat na to, jak se trápíme. A také chřadne, až jednoho krásného dne zjistíme, že churaví naše tělo. Nemoc je zrcadlo naší duše. Neexistuje nemocná duše a zdravé tělo!

Udělejme radost NAŠÍ DUŠI, nepodřizujme se tolik okolí, dělejme to co cítíme, vydejme se tam, kam my sami chceme jít - a duše Vám bude vděčná.

Pokud porozumíme naší duši, budeme dokonalost sama, naše tělo bude žít v harmonii a lásce. Mnoho problémů by zmizelo, kdyby se lidé naučili mluvit jeden s druhým, místo toho, aby mluvili jeden o druhém. Když se nám podaří rozvinout komunikaci o našich pocitech, projevíme emoce, stává se z toho nekoneční příběh a věčné téma. Tak se snažme...

Vaše Leoni / Věštírna Jednička


Další články poradce

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Každý z nás má plány a vize, ať už je to v osobní či pracovní oblasti našeho ...

Rozchod? A co dál???

Rozchod? A co dál???

Začaly nám prázdiny, je doba dovolených a mnoho z nás žen nemá v tuto chvíli ...