CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Rozchod? A co dál???

Rozchod? A co dál???

Začaly nám prázdiny, je doba dovolených a mnoho z nás žen nemá v tuto chvíli ani pomyšlení na odpočinek. Hodně z nás žen se trápí kvůli mužům víc než kvůli dětem, financím a práci. Doma vázne komunikace, nikdo nechce situaci probírat, promluvit si, kde a kdy nastal problém. Neustálé podezírání, výčitky, kontroly a výslechy muže nebaví a tak se nedivme, že od nás nervózních a uječených žen utíkají jinam. To dusno je prostě pro ně neúnosné a než by něco řešili, pořeší si to klidně sami. Pokud mají kam, tak od nás odejdou. Vztah se pomalu, ale jistě stává bojem, kdo z koho a v nejlepším případě to končí rozchodem. Pak se ptáme, proč? Jsem tak špatná, je milenka lepší, co na ní vidí, jsem tlustá? Neustálý kolotoč myšlenek se nám honí hlavou a nikam ta cesta nevede. Tyto otázky nás akorát dovádí k vzteku a zoufalství a pak se nedivme, že zůstaneme jak kůl v plotě. I rozchod se musí umět ustát, většinou je rozchod pro mnohé z nás tragická situace, z které nevidíme východisko. Máme strach co bydlení, finance, jak to bude dál, kdo si vezme kocoura... a co teprve děti. Celé noci probdíme, jsme nevyspalé, nevyrovnané a náladové. Mnohdy to odstonáme, protože tělo nezvládá dlouhodobý stres.

Věřte, vše má řešení a vše potřebuje čas a nadhled. Pokud nemáme opravdu dobrou kamarádku, či skvělou chápavou mámu, se kterou bychom celou situaci probraly, tak si promluvme s kartářkou, která nás vyslechne a poradí, protože v danou chvíli vidíme a jednáme iracionálně. Potřebujeme slyšet od druhých, že jsme přeci fajn, že jsme krásné a dokážeme to ustát, je důležité, aby nám někdo zvedl sebevědomí. Mějme rády v první řadě sami sebe, teprve pak můžeme milovat a vážit si ostatních. Život jde dál a pro jedno kvítí slunce nesvítí. Každé ráno, když otevřeme oči, řekneme si: "dnes jedu na pohodu". A jak den nastartujeme, takový bude po celý den. Když se budeme usmívat, věřte, že lidé, kteří nás potkají, nám ten úsměv rádi oplatí. Úsměv je to nejkrásnější, co můžeme dát a nic nás nestojí. Pak uvidíme svět opět v barvách a budoucnost už nebude tak černá, jak se zdála ještě včera. Moc krásná je kniha MILUJ SVŮJ ŽIVOT, ta dokáže člověka opravdu pohladit a nakopnout a uvědomíme si, kde děláme neustále chyby.

Pokud prožíváte právě rozchod, držím palečky, ať to ustojíte s grácií sobě vlastní a chmury se přeženou rychle jako letní bouřka. Vyražte s kamarádkou za zábavou, do přírody, nebo si udělejte radost nějakou maličkostí. Naberte novou energii a třeba někde, kdy to budete nejméně čekat, potkáte toho pravého chlapa, kterého si zasloužíte.

Hodně sluníčka a optimismu přeje Leoni / Věštírna Jednička


Další články poradce

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Nejlepší cesta, jak předpovídat budoucnost, je ji tvořit

Každý z nás má plány a vize, ať už je to v osobní či pracovní oblasti našeho ...

Největší bohatství je naše duše

Největší bohatství je naše duše

Duše se nachází v oblasti Solar Plexu pod hrudní kostí uprostřed. Když s duší ...