CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Víte, proč voláme kartářku?

Víte, proč voláme kartářku?

Každý člověk očekává něco jiného. Jsou mezi námi lidé, kteří nechtějí přiznat své chyby a stále dávají vinu těm druhým. Někteří vědí, že se určité věci nedělají, ale potřebují slyšet, že to není tak hrozné a že neměli jinou možnost. Tak se zachovali nevhodně a tím se necítí zodpovědní za svoji promyšlenou chybu. Někteří potřebují povzbudit k dennímu životu. To, co nás čeká a jak situaci řešit.

Jsme zvědaví? Každý máme jinou představu a s tím také pracujeme. Vše se nám ukládá do podvědomí. I když nechceme, tak to v nás máme uloženo navždy.

Někdy myšlenka přijde v nevhodnou dobu a Vy si řeknete: „Už je to tady, ta moje kartářka to říkala.“ Pokazí nám to náladu a jsme naštvaní. Kdybychom myšlenku zpracovali, když nám kartářka radila, tak bychom se vyhnuli nepříjemnému pocitu a neovlivňovalo nás to – a to někdy i velmi dlouho.

Věřte, vše se dá řešit. Nebudu psát o sobě, co jsem prožila. Nechci zhmotňovat to, co by mělo být už vyřešeno. Ale ze všeho bychom se měli poučit a jít dál. Vím, je to těžké a dobře se o tom mluví. Sami musíme začít u sebe. Pouze u sebe.

Je kartářka naše opora? Pochopí a pomůže s našimi problémy? Vyřeší náš problém? Na co spoléháme? Nejsme s myšlenkami sami? Jsme zvědaví, co bude a jak se vše bude vyvíjet? Co vlastně chceme slyšet? Pravdu nebo lež? Co je pravda - je to náš názor, nebo se obelháváme svými názory?

Výklad karet přichází shora - dá se to tak říct. Zanedlouho budu pokračovat…

Marie Eva / Věštírna Jednička


Další články poradce

Co je pro ženu normální, co pravda a co lež?

Co je pro ženu normální, co pravda a co lež?

Otázkami o „normálnosti“, pravdě a lži se zaobírá lidstvo od svého vzniku.

Přítelkyně barva

Přítelkyně barva

Když se řekne barva, tak si většinou představíme tu svoji. Tedy tu, kterou ...

Jak si zpříjemnit tyto dny

Jak si zpříjemnit tyto dny

Udělejme si pěkný den a nenechme se ovlivňovat věcmi a děním kolem nás.

Nebojte se zůstat se svými myšlenkami sami

Nebojte se zůstat se svými myšlenkami sami

Co myslíte, je lepší být jen sám sebou, než být součástí společnosti, ...