CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z rozchodu s partnerem je nezměrná, zvláště jednalo-li se o dlouhodobý vztah. Cítíte se v pasti a nevíte jak dál. Chcete vše vrátit zpět, ale Váš partner už je vázán jinde a o návratu neuvažuje. Přešlapujete na místě a brzdíte sami sebe. V mnohých případech tato situace může trvat i více než jeden či dva roky.

Snažíte se dle rad okolí vyrážet ven, chodit do kina a na cvičení, udělat si u kadeřnice nový účes. Výsledek se však nedostavuje a myšlenky na partnera Vás neopouští. Večer, když uleháte přemítáte nad ztraceným životem a blokujete si cestu dál.

Zkuste proto následující meditaci:

Lehněte si nebo sedněte (jak je Vám to pohodlnější) a zavřete oči. Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte, až ucítíte klid. Představujte si sebe a partnera v místnosti plné květin. Usmějte se na něj a poděkujte mu za všechna ta léta strávená v jeho přítomnosti. Poděkujte mu za vše, co Vás naučil. Odpusťte mu vše, co Vám udělal a přitom si uvědomujte, že odpustit neznamená, že je vše v pořádku a zapomenuto. Jen mu sdělte, že se již nechcete dále trápit jeho chybami. Potom pomalu couvejte a mávejte mu na rozloučenou. Nechte ho odejít a naberte si plnou náruč květů. Vnímejte jejich vůni a krásu. Zjistíte, že voní i bez jeho přítomnosti. Poté pomalu otevřete oči. Meditaci provádějte v dobu, kdy nebudete nikým rušeni. Můžete ji i několikrát po sobě opakovat, avšak vždy v jiný den.

Pokud budete mít pocit, že potřebujete pomoc, či konzultaci, zavolejte mi, připravím meditaci přímo pro Vás, nebo poradím jak dál.

Vaše Markéta / Věštírna jednička


Další články poradce

Jak otevřít dveře lásce?

Jak otevřít dveře lásce?

Jen málo lidí si uvědomuje, že láska je všudypřítomná a není třeba jí ...

Čas na zázraky

Čas na zázraky

Zázraky jsou všude kolem nás. To, jestli si jich všimneme, záleží hodně ...

Poznej sílu v sobě

Poznej sílu v sobě

Pochybnosti o sobě samém trápí čas od času úplně každého. Ne vždy jsou ...

Jak poznat toho pravého

Jak poznat toho pravého

Určitě jste to už někdy prožili. Podívali jste se jemu nebo jí do očí a ...

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzim je nádherný, plný barev a pozitivního světla. Miluji šustot ...