CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Jak otevřít dveře lásce?

Jak otevřít dveře lásce?

Jen málo lidí si uvědomuje, že láska je všudypřítomná a není třeba jí hledat. Co je však potřeba udělat, je otevřít bránu vlastního srdce a vpustit lásku dovnitř. To je velice složité, neboť máme velkého nepřítele, který nám brání prožívat naplno lásku, vášeň a štěstí. Tento nepřítel je všudypřítomný a vypíná se jen při spánku. Je to rozum. Proto mnoho lidí prožívá při snění nejrůznější fantazie, které nejsou schopni prožívat v reálném životě.

Mnohdy to dojde tak daleko, že na celé čáře prohrají svůj vlastní život, jen aby plnili očekávání druhých.

Tyto věty se snadno píší, ale horší je uvést věci do chodu tak, abyste zase cítili vítr ve vlasech a mohli se nadechnout.

Zamyslete se nad tím, jaké pocity máte častěji při pomyšlení na lásku. Je to strach z odmítnutí, nebo radost z přijetí? Bohužel se ve své praxi setkávám spíše ze strachem z odmítnutí. A je tu ještě jeden strach, který brání příchodu pozitivních změn do života. Je to strach ze změny. Kladete si otázky, zda máte opustit vše, co jste doposud vybudovali, pro něco nejistého, imaginárního?

Pokud se chcete někam posunout, budete muset začít čelit svému strachu, protože Vy jste ti jediní, kteří mají tu moc změnit svůj život.

Především byste si měli uvědomit, co od života vlastně čekáte. Nejlepší přehled získáte zapisováním svých přání, kdykoli Vás nějaké napadne. Proto u sebe neustále noste papír a tužku a vše krásné, po čem toužíte, si zapisujte. Zkuste být ve svých představách konkrétnější. Tím nemám na mysli, že byste se měli upínat ke konkrétnímu partnerovi, spíše si představujte, jaký byste chtěli mít vztah, jaký by měl být Váš partner, co byste s ním chtěli podnikat. Čím více budete snít, tím reálnější představu o tom, co vlastně chcete, budete mít. Varujte se však své štěstí stavět na partnerovi. To je velký závazek pro obě strany, který nikdy nemůže být naplněn. Své štěstí máte ve svých rukou a nikdo jiný za něj není zodpovědný...

Mezitím se snažte naplnit své dny jinými aktivitami, které Vám udělají radost. Chcete-li naplnit svůj život, naplňte sebe!

Až budete mít dostatečný přehled o svých přáních, udělejte jejich inventuru a vytvořte si vlastní modlitbu složenou z toho, co si přejete. Je jedno, jaká bude. Nemůžete udělat chybu, pokud budete upřímní a nebudete chtít zlomit něčí svobodnou vůli. Pamatujte si, že jste dokonalí takoví jací jste a nic nestojí mezi Vámi a štěstím - jen Vy sami.

Modlitbu si opakujte každý den, když vstanete a když jdete spát. Myslete na ní i během dne. A co je nejdůležitější? Neztrácet víru.

Láska si Vás hledat nemusí, protože je všude kolem a je jí dost pro všechny. Vy jen ustupte a dovolte jí, aby Vás prostoupila a rozzářila Vaše dny.

Vaše Markéta / Věštírna Jednička


Další články poradce

Čas na zázraky

Čas na zázraky

Zázraky jsou všude kolem nás. To, jestli si jich všimneme, záleží hodně ...

Poznej sílu v sobě

Poznej sílu v sobě

Pochybnosti o sobě samém trápí čas od času úplně každého. Ne vždy jsou ...

Jak poznat toho pravého

Jak poznat toho pravého

Určitě jste to už někdy prožili. Podívali jste se jemu nebo jí do očí a ...

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z rozchodu s partnerem je nezměrná, zvláště jednalo-li se o dlouhodobý ...

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzim je nádherný, plný barev a pozitivního světla. Miluji šustot ...