CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Poznej sílu v sobě

Poznej sílu v sobě

Pochybnosti o sobě samém trápí čas od času úplně každého. Ne vždy jsou opodstatněné a mají kořeny v životní zkušenosti, kterou jsme v průběhu let nabrali. Každý člověk má v sobě skryté rezervy, které používá ve stavech nejvyšší nouze, a o kterých s úspěchem a často pochybuje. Je důležité naučit se s těmito skrytými silami pracovat, i když jsme jen smutní, nebo se nám nedaří tak, jak bychom si představovali. Nejlépe se naše síla projeví, když máme strach a bojíme se. To jsme mnohdy překvapeni, čeho všeho jsme schopni.

Slyšela jsem o příběhu ženy, která dokázala nadzvednout auto, které přimáčklo jejího syna. Žena toto přetížení organismu nepřežila, ale syna se jí podařilo vyprostit. Za normálních okolností, by se jí auto nadzvednout nepodařilo.

Sílu, stejně jako vše ostatní, lze probudit jen každodenním pravidelným tréninkem. A to nehovořím pouze o síle fyzické, ale především o síle psychické. Trénink není nikterak složitý a vyžaduje jen vykonávání běžných činností ve vhodném čase. Držte se těchto tří základních pravidel:

1. Pokud něco chceš, představuj si, že už to máš.
2. Pokud něco chceš, řekni si o to.
3. Pokud se něčeho bojíš, jdi tomu naproti.

Pokud si něco jen přejete, nemusí se to vždy vyplnit. Důležité je ztotožnit se s myšlenkou, že to, po čem toužíte, už máte. Jakmile se sžijete s myšlenkou, že Vaše přání je splněno, začne se Vám otevírat cesta, po které máte jít - a ta Vás dovede k cíli. Začněte drobnými krůčky a postupně zvyšujte tempo. Najednou zjistíte, že Vaše obavy z nenaplněného snu byly zbytečné a že Vy si štěstí zasloužíte. Platí tu jen jediné omezení. Nikdy neklaďte podmínky tomu, jak má být Vaše přání splněno.

Pokud si něco přejete a víte o osobě, která Vám může pomoci, řekněte si jí o to. Nebojte se a nepředjímejte výsledek. To Vás brzdí a zbytečně tím snižujete své sebevědomí. A tím i sami sebe. Je bláhové si myslet, že okolí Vám Vaše přání vyčte z očí. Uvědomte si, že to co Vám brání říci si o to, co chcete, je strach z odmítnutí. Když Vás někdo odmítne, není to ještě konec světa. Můžete se dotyčné osoby zeptat za nějaký čas znovu, nebo to zkusit jinde. Navíc se může stát, že oslovený řekne ano, a to za trochu rizika stojí. Vaše síla poroste každým dnem více a Vy zjistíte, že život je daleko jednodušší, než jste si představovali.

Pokud se něčeho bojíte, neutíkejte před tím. Naopak se problému postavte čelem a postupně hledejte řešení. Nejhorší je schovávat hlavu do písku. Hledejte řešení, naplánujte si vše po malých krůčcích a každý den se posunete o kus dál. Z velkého problému se stane menší. Nakonec vymizí a Vám se uleví.

Pokud budete dodržovat tato pravidla, Vaše síla poroste každým dnem. Nevěřte tomu, že si nic nezasloužíte a že jste slabí. Důvěřujte sobě i svému životu. Vezměte svůj život do svých rukou.

Vaše Markéta / Věštírna Jednička


Další články poradce

Jak otevřít dveře lásce?

Jak otevřít dveře lásce?

Jen málo lidí si uvědomuje, že láska je všudypřítomná a není třeba jí ...

Čas na zázraky

Čas na zázraky

Zázraky jsou všude kolem nás. To, jestli si jich všimneme, záleží hodně ...

Jak poznat toho pravého

Jak poznat toho pravého

Určitě jste to už někdy prožili. Podívali jste se jemu nebo jí do očí a ...

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z ukončených vztahů

Bolest z rozchodu s partnerem je nezměrná, zvláště jednalo-li se o dlouhodobý ...

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzimní čajíček pro pohlazení na duši

Podzim je nádherný, plný barev a pozitivního světla. Miluji šustot ...