CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, toužíte po dítěti? Nebo snad toužíte po penězích, chcete dům, auto, nové šaty nebo dovolenou v Karibiku? Těch přání může být mnoho. Každý má svá přání a své sny.

Splněná přání činí člověka šťastným. Záměrně jsem neuvedla zdraví, neboť člověk má stovky přání a když se mu splní, tak má další a další přání. A tak stále dokola.

Nemocný člověk má však pouze jedno přání - aby byl zdravý. Největší onemocnění člověka ale je, když má nemocnou duši. Přesto, že na těle není nic vidět, člověk nesmírně trpí. Onemocněním duše trpí lidé, kterým chybí láska. Láska je lék. Nedostatek lásky způsobuje lidem zbytečná onemocnění, neboť každá nemoc souvisí s láskou. A je to stejné u mužů, u žen i u dětí.

Je třeba si všímat změny v chování. Někdy se dětem stává, že se jim spouští krev z nosu. To může symbolizovat nespokojenost dítěte - v rodině se něco děje.

Pozor na to, když dítě bolí uši, zuby, má časté záněty v krku nebo bolesti břicha. Bohužel se v poslední době i u dětí vyskytují bolesti zad a nohou. Jsou to děti na které je kladeno mnoho zátěže. Nejsou schopné unést nápor této doby. Opravdu jsme chtěli pro naše děti takový život? Opravdu všechny ty nároky, které na děti klademe, budou k životu potřebovat? Má učitel, který s dětmi pracuje, k nim ten „správný“ vztah? Nebo je pouze nástrojem pro zasloužení si peněz? Nepostrádáme přirozeně to, co jsme dostali do vínku? Na všechny tyto otázky bychom měli hledat odpovědi.

Podobné otázky, které si klademe u dětí, existují i u dospělých. Hledejme souvislosti s naším onemocněním. Jen ten člověk, který je schopen najít „souvislost něčeho“ s jeho onemocněním, je schopen se vyléčit.

Někdy se setkávám s lidmi, kteří mají zdravotní problémy, jež souvisí s jejich uražeností vůči určité osobě. V tom případě je žádám, aby „odpustili“. Pokud nedokáží odpustit, hromadí tak v sobě negativní energii, která jim může „napadat“ orgány. Je to stejné, jako s láskou. Jen člověk, který je schopen si uvědomit, z jakého důvodu mu nepřichází láska do života, je schopen si tuto lásku přitáhnout. A tak funguje celý Vesmír. Důležité je uvědomění. Musíme si dát pozor na to, jak volíme slova, která do Vesmíru vysíláme. Pokud si jen stěžujeme a jsme negativní, „přitáhneme“ si jen to, co vysíláme. Proto by každý měl pracovat sám se sebou v harmonii s vesmírem. Přesto, že Vás to neučily v žádné škole, je to největší zdroj „získávání“. Jsou lidé, kteří odejdou z tohoto světa kvůli rýmě, a jsou lidé, kteří se dokáží vyléčit z nevyléčitelné nemoci. Nestálo by toto alespoň k zamyšlení? Už jako děti jsme měli mnoho otázek. Třeba: „Jak je možné, že tady jsem?“, „Jak je možné nekonečno?“, „Proč mě učí lidi, kteří nedokáží odpovědět na mé otázky?“ A těch otazníků bylo stále více. A dostali jsme odpovědi? Nedostáváme odpovědi, které ignorujeme, protože to tak nechceme?

Otevřete náruč všem Vašim přáním. Milujte a budete milováni. Přejte a bude Vám přáno. Darujte a budete obdarováni.


Přeji krásný podzimní čas a spoustu splněných přání.

S láskou Vaše kartářka Ester / Věštírna Jednička


Další články poradce

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...