CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat. Je spoustu takovýchto lidí mezi námi. Někteří druidové své schopnosti využívají, jiní nechtějí a druzí si je ani neuvědomují.

Jsou tací, kteří se s těmito schopnostmi narodí.

Ale jsou i Ti, co je během života získají, neboť jim je mohl někdo úmyslně předat. Ale znám i případy, kdy je člověk získal po havárii, klinické smrti, mozkové mrtvici, zásahu elektrickým proudem nebo infarktu. Je možné, že tyto schopnosti má mnohem více lidí, než je využívá, jenom si je musí „aktivovat“.

Druidové, lidé, kteří ví na co myslíte, ví co si myslí lidé ve vašem okolí. Dokáží se napojit na kohokoliv, na koho se zeptáte. Dokáží léčit, posílit, pomoct, ale nejde to bez Vašeho chtíče, bez Vašeho přijetí. Mají schopnost rozumět přírodě, její léčitelské schopnosti. Jelikož příroda je všemocná čarodějka, připravila pro nás lék na všechno a někdy se to zdá tak jednoduché, že tomu někdo nechce ani uvěřit.

Dříve lidé více důvěřovali přírodě, více se k přírodě obraceli pro pomoc a jsem ráda, že se tato doba vrací. Možná si lidé začali uvědomovat, že příroda lidi nepotřebuje, ale lidi přírodu ano. Možná je to i proto, že příroda v poslední době ukazuje lidem jak je všemocná, jak dokáže potrápit člověka. Možná se zlobí, jak lidé jednají bez neúcty, bez skromnosti, bez lásky a pokory.

I Druidové jsou pouze lidi, ne vše jim je umožněno. Druidové by neměli léčit svoje milované, neboť vazba je tak silná, že mohou přijmout jejich nemoc jen proto, aby ulevili a pomohli. Neměli by pomáhat lidem, kterým už dohořela „svíčka“, neboť by jim mohli předat svoji. Někdy se tito lidé potřebují uchýlit do ústraní, do přírody, mimo veškerou civilizaci, aby načerpali sílu, aby mohli vyléčit svoji duši, uzdravit tělo a hlavně mysl. Vyčerpaní tou bolestí, nenávistí, zlobou, závistí a nenasycenosti, s kterou se ve svém okolí potkávají. Druidové tyto vlastnosti dokáží vycítit, aniž by tito lidé promluvili, nebo jakkoliv se vyjádřili. Není to příjemné denně potkávat spoustu lidí s negativní energií, přesto se snaží pomáhat a léčit, neboť toto je jejich poslání. Jedno moje velké přání - chovejte se k sobě přátelsky, nikdo nevíte, kdo jaký boj právě prožívá - a zlo plodí pouze zlo.

Přeji Vám všem prožití krásného léta, hodně zdraví - to je potřeba, hodně lásky - ta léčí a hlavně štěstí, protože když je člověk šťastný tak má všechno, co potřebuje a nemá to nic společného s penězi ani majetkem.


S láskou vaše Ester / Věštírna Jednička


Další články poradce

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...