CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě jen je.

Záleží na nás, v jakém světě chceme žít. V konečném důsledku záleží jen na nás, jak svůj život prožijeme. Někdy jsme vtaženi do koloběhu života, který nám poslední dobou utíká přímo před očima a stává se jednotvárným kolotočem. Je to ale pouze v naší mysli. Je potřeba se zastavit a položit si otázku: „Chci takhle žít?“ „Chci přežívat, nebo si užívat?“

Měli bychom zpomalit, abychom si všímali maličkostí, které nám v tomto kolotoči unikají, neboť z maličkostí se vytváří velké věci. Když Vás někdo zklame, opustí vás, zradí Vaší důvěru, zastavte se a odpočiňte si. A pokud je to možné, obklopte se přáteli. Povězte jim, jak jste zklamaní, zranění a podvedení. Klidně si pobrečte, uvolněte všechny emoce, ale hlavně si dejte čas. Nesnažte se změnit všechno „tady a teď". Milujte sami sebe se všemi svými nedostatky, protože nikdo není dokonalý.

Učíme se skrze chyby, proto si odpouštějme a poučme se s těchto chyb. Odpouštějme i druhým, protože i oni se učí ze svých chyb. Prožívejte radost. Radostí otevíráte srdce novým věcem. Bez radosti postupujeme v životě jen pomalu a bez zájmu. Pokud něco zatěžuje Vaši mysl, jděte se projít. Uvolníte tím serotonin a Vaše mysl se uklidní a pak najdete řešení. Jen potřebujete čas. Pokud potřebujete, aby Vás někdo vyslyšel, otevřete se. Naučte se ovládat své emoce, jako je vztek, nenávist a žárlivost. Tyto negativní emoce v nás vyvolávají stres, který nás vyčerpává. A stres Vaše tělo oslabuje a vyvolává nemoc.

V poslední době jsou nemoci „plošné“. Máme například chřipkové epidemie – ty se, ale většinou rozjedou, až nám je sdělí v médiích. Ano, takto se projevuje naše podvědomí. Už děti si dokáží vyvolat nemoc. Jsou přetěžovány a nemoc jim dovolí si odpočinout, načerpat sílu a znovu se pustit do svých povinností. Pokud neposlechneme tělo a snažíme se ho překonat, může se to povést a myslíme si, že jsme zvítězili. Ale ono to tak není, tělo se projeví mnohem citelněji. Každá nemoc s něčím souvisí a je potřeba zamyslet se, co tuto nemoc ve mně vyvolalo. Až najdete příčinu, nebudete pouze nemoc potlačovat, ale budete se léčit. Tlumící léky Vás zbaví bolesti, ale ne nemoci. Proto se o sebe starejte, rozmazlujte se a milujte se. Tak, jak na sebe pohlížíte, tak Vás vidí i okolí. Pokud se litujete, máte k sobě neustále výhrady a jste nespokojení, tak takto působíte i navenek a tak Vás vnímají i ostatní.

Trénujte před zrcadlem jak jste krásní, jak jste úspěšní. Usmějte se na sebe a uvidíte, jak se budete líbit sami sobě. Pak to zkuste na paní prodavačku, na známého, na kolemjdoucího, který Vás náhodně osloví. Váš svět se začne měnit. Začnete být šťastní, budete přitahovat pozitivní energii a začne se Vám dařit. Ve Vašem životě se otevřou nové možnosti, nové naděje a nové příležitosti. Někdy si neuvědomujeme známou pravdu a to: „Abychom mohli prožívat nové, musíme opustit to staré.“ Musíme opustit to, co nás už nenaplňuje, vyčerpává a škodí nám.

Já vám přeji, abyste prožili nádherné nadcházející léto, aby bylo naplněno krásnými zážitky a aby jste byli šťastní.

S láskou Ester / Věštírna Jednička


Další články poradce

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...