CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že je to štěstí a pro mnohé je nejdůležitější láska. Všechny tyto jmenované pojmy jsou stejně důležité. Každý si přeje právě to, co mu v dané situaci schází. Nejdůležitější ze všeho je však život. Je to největší dar a zázrak. Zázrak je, když dokážeme vnímat kouzlo okamžiku. Zázrak je celý život - a to není málo. Konec neovlivníme, ale jeho průběh ano. Měli bychom si vážit každého dne a užívat života, myslet pozitivně a přitahovat tím sílu a energii, abychom mohli kráčet ve světle. Radost ze života si však musíme hlídat. Buďte opatrní na to, s kým se vídáte. V případě, kdy Vy jediní máte pozitivní energii a často se scházíte s lidmi, kteří jsou negativně naladění, jen nadávají a stěžují si, brzy zjistíte, že jste pozitivní náladu někde poztráceli. Ba dokonce se Vám začnou dít podobné věci, jako těmto "negativním" lidem. Nezbývá, než přerušit kontakty a to alespoň do doby, než se oni srovnají a budou trochu naladěni na Vaší „vlnu“. Věřte, že jste strůjci svého štěstí a je jen na Vás, jakou cestu si vyberete. Užívejte si života, i když se zrovna moc nevede. Nadarmo se neříká, že jednou jsme dole a jednou nahoře. Člověk, který nepoznal, co je špatné, neocení to dobré.

Proto někdy musíme projít cestou trnitou, abychom si dokázali užít cestu rozkvetlou a voňavou. Jsou věci, které nic nestojí a přesto dokáží udělat radost. Je to úsměv a pozdrav. Radost, kterou uděláme druhým, se nám vrací. V životě existují omezení jen ta, která si klademe sami. Váš život je takový, jakým ho učiní Vaše myšlenky. Proto využijme v životě každou šanci, protože některé věci se stanou jen jednou.

Je zřejmé, že se vše děje z nějakého důvodu. Neviditelná ruka Vás vede, abyste k něčemu podstatnému a smysluplnému dospěli. Zamýšlejte se nad tím, čím jste tu či onu situaci přitáhli a jak jste jí dokázali zvládnout. Každý člověk je osobností a zaslouží si úctu a lásku. Nezapomínejte na to a dejte lidem ve Vašem okolí najevo, že Vám na nich záleží. Nezapomínejte na děti ani na své rodiče a sourozence. Nedovolte pýše, aby někomu ničila život. Život užívejte plnými doušky a neodkládejte krásné dny na zítřek, neboť "je vždy jenom dnes". Je spousta věcí, které jsou tu pro Vaše potěšení, ale Vy je nevidíte pro věci, které chcete. Když je máte, toužíme po něčem, co nemáte. Je to koloběh, který nikdy nekončí. Neustálá touha Vás žene dopředu. Život Vám utíká a až když se otočíte zpět, zjistíte, že málo z těchto věcí, za kterými jste se hnali, mají pro Vás nějakou cenu.

Nic v životě není samozřejmostí. Nenechejte si ubližovat a najděte svoji cenu. Myslete na to, co v životě chcete a nikoli na to, co nechcete. Každý člověk je jedinečný a má v životě určité poslání. Celý život se snažíte porozumět sobě a světu kolem nás. Často ale nemůžete vystoupit z vlastních vzorců chování. Mnohdy si myslíte, že příčinou Vašeho neštěstí je okolní svět. Ale skutečnou příčinou nespokojenosti je to, jak ho vnímáte. Vaše vztahy k lidem, věcem a hodnotám, jsou základními principy určujícími Vaše štěstí.

S láskou Ester / Věštírna Jednička


Další články poradce

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...