CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří esenci čisté energie. Jsme tedy energetickou bytostí. Pomocí myšlenek dokážeme řídit tok energie v sobě i kolem sebe. Naše myšlenky určují nejen to, jak se cítíme, ale i to, co prožíváme. Způsobem myšlení k sobě přitahujeme a zároveň vytváříme různé druhy energie. Věci, na které se soustředíme - peníze, rodinné a partnerské vztahy, vztahy na pracovišti a třeba i duchovní růst, působí na naše energetická centra. Říká se jim čakry.

I když máme spoustu čaker, většinou se stačí zaměřit na několik hlavních, jež se nachází vždy v blízkosti žláz s vnitřní sekrecí. Stimulují tok životní energie tělem a zajišťují mu tak životní sílu. Čakry neustále vyzařují a zároveň nasávají energii. Pokud se necháme pohltit negativními myšlenkami, zanesou se čakry „hustou a temnou“ energií. Tato energie potom logicky negativně působí na náš život. Proto jsem se rozhodla Vás v tomto článku seznámit, které čakry můžete mít zablokované.

První čakra (červená) – kořenová, někdy se jí říká základní. Spojuje nás s fyzickým světem, dává nám sílu prosadit se a vytrvat. Působí na budování existence, materiální zabezpečení a uchování si vlastního druhu rodiny. Poskytuje nám pevnou půdu pod nohama, na které si můžeme stavět náš život. Při zablokování základní čakry je Vaše tělesná konzistence slabá a máte málo duševní i fyzické síly na překonání čehokoliv.

Druhá čakra (oranžová) – sexuální, ovlivňuje naše sebevědomí, emoce, mezilidské vztahy. Dá se říci, že z této čakry pramení emoce, sexuální energie, ale také tvořivé síly. A zablokování této čakry způsobuje sexuální chladnost a potlačení emocí.

Třetí čakra (žlutá) – je sídlem emocí, zejména hněvu, strachu, viny, žárlivosti, sobectví, nezdravých tužeb. Je sídlem našeho ega. Je přiřazena elementu ohně, což znamená teplo, energie, aktivita. Zablokování třetí čakry vede k pocitům porážky, ztráty odvahy, ztráty svobodné vůle, k vytváření falešných představ a negativních myšlenek.

Čtvrtá čakra (zelená) – srdeční. Je to čakra lásky a vztahů. Je to zároveň i první z horních čaker, jež souvisí s duchovními tématy. Spodní čakry, tedy první až třetí, jsou převážně spojeny s fyzickým a hmotným světem. Je-li čakra srdce dokonale otevřená a působí v harmonii s ostatními čakrami, stáváte se prostředníkem lásky. Vyzařujete teplo, lásku a energii. Při jejím zablokování je to naopak.

Pátá čakra (modrá) – krční, ovlivňuje komunikaci a projevy vůle v životě. Při jejím zablokování máte problémy v oblasti krku a úst, včetně zubů.

Šestá čakra (modrofialová) – čelní, se spojuje s intuicí a duchovními silami každého z nás. Blokace této čakry se projevuje nemocemi mozku, bolestmi hlavy, ale také potížemi sluchovými a zrakovými.

Sedmá čakra (fialová) – temenní, přijímá energii z vesmíru. Když je sedmá čakra zablokovaná, ztrácíme smysl života a jsme stále vyčerpaní, ačkoli jsme fyzicky „bez závad“.

V každém člověku jsou ohromné možnosti sebeléčení a také probouzení duchovního růstu. Tyto možnosti jsou na dosah ruky, a to nejen v přeneseném smyslu, ale doslova. Někdy ale jedinec potřebuje mírně popostrčit. A to je naše práce. Pomůžeme Vám pročistit Vaše čakry a zharmonizujeme práci celého organismu.


Krásné dny Vám přeje Ester / Věštírna Jednička


Dalšie články poradca

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...