CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na Vaší dobrotě. Člověk by neměl nikoho litovat, protože lítost člověka vysává. Měl by věřit ve vyšší princip a věřit, že vše se děje z nějakého důvodu. Většinou ti, co si veřejně stěžují na osud, v hloubi duše vědí, proč se jim tak děje. O stěžování jiným si myslí, že se tím očistí. Potřebují lítost druhých, pocítit jejich slabost a využít ji. Ve skutečnosti si tím dokazují, že za tuto situaci nemohou.

Někdy si však potřebujeme postěžovat, vymluvit se ze svých potíží, a někdy i poradit. Je-li to neškodná konverzace, je vše v pořádku. Ale někdy Vás lidé vtahují do svých problémů a neustále hovoří jen a jen o sobě a Vy sloužíte jako odpadní nádoba. Oni potřebují ze sebe dostat svůj odpad. A nejlepší pro ně je hodit ho k někomu jinému. A nedejbože, když je to Váš blízký. Pak jdou ze schůzky „vyčištěni“ a na Vás padne jejich zátěž. A Vy nemůžete rozhovor s dotyčným dostat z hlavy. Ze schůzky nebo z návštěvy musíte mít dobrý pocit. Musíte cítit, že nemusíte řešit problémy toho, s kým jste mluvili.

Pokud po návštěvě nebo schůzce u kávy cítíte únavu, vyčerpání, nechuť cokoli podniknout, smutek a nepřízeň osudu, příště tohoto člověka odmítněte, protože na Vás působí negativně. Vyberte si své přátele podle energie.

Cítíte-li, že je Vám s protějškem dobře, že spolu zažijete příjemné chvíle, které si opravdu užijete, a máte touhu se s tímto člověkem opět setkat, tak Vás tato osoba naplňuje pozitivní energií.

Život se má užívat, snít, přát si, plánovat a plnit si své sny. Když se něco nepovede, hledat nové cesty a hlavně nikdy se nevzdávat. Můžeme pozastavit své aktivity, načerpat tak, jako příroda čerpá v zimě, nové síly a pustit se do dalšího budování. Nenutit se, nelámat nic přes koleno, ale lehkým krokem vykročit na cestu, kterou si vyberete. Protože opravdu záleží jen na Vás, jakou cestou se vydáte, jakou energii si přitáhnete, koho do svého života pustíte a koho z něj vyřadíte.

Někdy slyším hlas lidí, že si velice přáli přitáhnout do svého života osobu, která se jim zdála být jimi nedosažitelná. Až velmi pozdě si uvědomili, že to byla ta nejhorší věc, co se jim mohla stát. Je opravdu jednodušší, když člověk až tak příliš o věci neusiluje. Někdy je těmito věcmi tak zaneprázdněn, že není schopen vidět možnosti, které se nabízí a ve které by člověk ani nedoufal, ba dokonce by je ani nedomyslel. Život nám dává rozmanité nabídky, ale my stále toužíme a chceme jen to, co už známe. Nemáme chuť něco měnit. Možná je to strach z nových věcí, který nás svazuje svými všudypřítomnými chapadly. Uvědomte si svojí hodnotu. A dívejte se kolem sebe. Je mnoho lidí, kteří si to, že jste pro ně nedosažitelní, myslí právě o Vás. Přitom tito lidé na Vás neparazitují. Naopak, dokáží Vám dodat energii. A jim přesto energie neubývá, neboť se dokážete doplňovat. Vesmírná energie je nekonečná a má jí v sobě každý člověk, každá rostlinka, každý strom, voda, vítr, vzduch.

Čerpejte, užívejte a přijímejte energii tak, jak jen dokážete. Nic není nemožné, nic není nedosažitelné a záleží hlavně na Vás. Každý sklidí tak, jak zaseje.

Všechny Vás zdravím a přeji krásné nadcházející jaro, pevné zdraví, hodně lásky, hodně peněz, ale hlavně hodně štěstí. Protože kde je štěstí, tam je zdraví, tam je láska a tam je i bohatství.


S láskou Ester / Věštírna Jednička


Dalšie články poradca

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...