CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Zhmotňujte svá přání

Zhmotňujte svá přání

Žijeme v zázračné době, kdy se mnohá velká tajemství vesmíru stávají zjevnými. Světu se otevírají tajemství medicíny, transformace energie vesmíru, zhmotňují se přání.

Na člověka se hrne obrovský příjem informací, každý má přístup k různým znalostem, ale zdaleka ne všichni vědí, jak těchto znalostí využít. Neztratit se v rozmanitosti světa a najít skutečnou cestu. V tomto článku bych vám chtěla připomenout model lidského vědomí, který funguje bez jakýchkoli uměle vytvořených zákonů.

Pro osvojení nového vědomí dostáváte do svých rukou řízení svého světa. Každý člověk si sám vytváří svůj svět a svůj život. Je velice důležité si to uvědomit. Svůj svět vytváříme svými myšlenkami, pocity a emocemi. Naše konání nezačíná slovy ani pohyby, nýbrž našimi myšlenkami.

Myšlenka je druhem energie, která má obrovskou sílu. Naše myšlenky a city se materializují. Žijeme v harmonickém, spravedlivém a čistém světě, ve kterém se „každému dostává podle jeho myšlenek“. Podle Vaší víry se vám staň! „Vnější odráží vnitřní.“

Pokud si svůj svět vytváříme sami, znamená to, že jej můžeme změnit. Váš život a Vaše životní cesta Vám musí přinášet radost. Někdy můžeme jen jediným slovem rozvrátit rodinu, vzít životu veškerý smysl, nebo zničit poslední naději na uzdravení. Jindy zvládneme slovem stvořit zázrak, vyléčit beznadějně nemocného člověka. Nebo dát životu nový smysl.

Slova, která běžně používáme, programují náš život. Pokud jsou „správná“, pozitivně ovlivní naše zdraví, úspěch či osud celkově. Někdy se nevědomky necháváme zneužívat a myslíme si, že nám to osud v dobrém vrátí. Pamatujte si, že své tělo jste dostali, abyste se o něj starali. Nikdo to za Vás neudělá - je to pouze na Vás.

Někdy si říkáte: „To je tak sobecký člověk, záleží mu hlavně na sobě.“ Tak by to ale mělo být. Kdyby se každý staral o sebe, tak by bylo o všechny postaráno a nikdo by nestrádal. Jistě, že se musíme starat o svého partnera. Je to naše polovička (pouze dva jsou celek) a samozřejmě o děti - je to kus nás. Všechno ostatní je až na druhém místě. Pomoc jiným můžeme jen tehdy, pokud to neublíží nám anebo našim blízkým.

Proto milujte svůj život. Vytvořte si ho takový, abyste ho milovali. Obklopujte se milovanými lidmi a buďte šťastní. Šťastný člověk přitahuje pozitivní energii. Pozitivní energie - to je zdraví, pozitivní energie - to jsou peníze, pozitivní energie - to je štěstí. Ano, je to koloběh. Dobro plodí dobro a zlo plodí zlo.


Vaše Ester / Věštírna Jednička


Dalšie články poradca

Druidové

Druidové

Je to požehnání, nebo trest? Je to požehnání, ale musí to tak člověk vnímat.

Moc úplňku

Moc úplňku

V tomto článku bych se ráda věnovala magické síle úplňku. Vše, co uděláme ...

Láska a moc přírody

Láska a moc přírody

Vše na zemi je řízeno láskou. Láska je síla, která je velmi mocná a někdy ...

Láska a touha

Láska a touha

Kdokoli si myslí, že je zamilovaný, se může mýlit. Někdy si pleteme lásku ...

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás v jednom kole

Svět kolem nás si vytváříme sami ve své mysli. Není veselý ani smutný, prostě ...

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Plňme si přání, aneb štěstí v našich rukou.

Máte pocit, že Vám v životě něco chybí, nejste šťastní, chybí Vám láska, ...

Příroda nám dodává energii

Příroda nám dodává energii

Dnes bych Vám chtěla napsat něco, na co lidé zapomněli. Člověk si myslí, ...

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Nedovolte lidem, aby z Vás vysávali energii

Jsou lidé, kteří úmyslně vysávají energii ze svých přátel a parazitují na ...

Čistá energie

Čistá energie

Jsme bytosti stvořené ze světla, lásky a inteligence. Tyto vlastnosti tvoří ...

Život je dar

Život je dar

Lidé si často myslí, že nejdůležitější je zdraví, jiní si myslí, že ...